XBLOG logo @2x

Wind: 1000 λεπτά ομιλίας και 1000 SMS κάθε μήνα προς 1 αριθμό Wind

Δωρεάν επικοινωνία μεταξύ των συνδρομητών της συμβολαίου για έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς επιπλέον μηνιαίο πάγιο, προσφέρει πλέον η Wind. Αναλυτικότερα, με τη νέα προσφορά «Wind Non Stop Προς 1» οι συνδρομητές συμβολαίου Wind απολαμβάνουν…

  • 1.000 δωρεάν λεπτά και 1.000 δωρεάν SMS το μήνα προς ένα αριθμό Wind
  • 1.000 δωρεάν λεπτά και 1.000 δωρεάν SMS το μήνα από αυτόν τον αριθμό
  • Χωρίς επιπλέον μηνιαίο πάγιο για έναν ολόκληρο χρόνο!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει η προσφορά είναι μία από τις δύο γραμμές να είναι νέα σύνδεση Wind, είτε μέσω της γνωστής διαδικασίας ενεργοποίησης νέου συμβολαίου από το δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας, είτε μέσω φορητότητας αριθμού από άλλο δίκτυο σε οποιοδήποτε ατομικό ή οικογενειακό πρόγραμμα συμβολαίου Wind, είτε μετατρέποντας τη σύνδεση καρτοκινητού σε σύνδεση με συμβόλαιο.

Η προσφορά αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο από έναν συνδρομητή Wind και ισχύει για εγγραφές από 25/6/2009 έως 31/8/2009.

Επιπλέον, για ακόμα φθηνότερη ομιλία, οι συνδρομητές συμβολαίου Wind μπορούν να προσθέσουν την υπηρεσία “Wind 600 minutes” και να κερδίσουν 600 λεπτά επιπλέον ομιλίας προς όλα τα Wind νούμερα συμβολαίου και καρτοκινητής με 5 ευρώ το μήνα.

Τη νέα προσφορά «Wind Non Stop Προς 1» επικοινωνούν στους καταναλωτές οι δημοφιλείς μπασκετμπολίστες Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς, μέσω ενός ανατρεπτικού τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ. Οι δύο αθλητές, αν και αντίπαλοι στους αγώνες του ελληνικού μπάσκετ, διατηρούν εξαιρετική φιλική σχέση στην καθημερινή τους ζωή και όπως τελικά αποδεικνύεται στην ταινία και πολύ καλές ικανότητες υποκριτικής.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.