XBLOG logo @2x

WIND, Σταθερή τηλεφωνία & Internet για επιχειρήσεις

Απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία & Internet για  επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις από 37,90€/μήνα προσφέρει η WIND, με τις νέες ολοκληρωμένες υπηρεσίες που ανακοίνωσε…

Οι νέες ολοκληρωμένες και ευέλικτες υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και Internet, WIND Office Double Play Unlimited και WIND Office Telephony Unlimited καλύπτουν τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των επαγγελματιών, και σε συνδυασμό με δύο τρέχουσες μοναδικές προσφορές εξασφαλίζουν για τους συνδρομητές συνολικό ετήσιο οικονομικό όφελος έως και 319,80 ευρώ.

Ειδικότερα, η υπηρεσία WIND Office Double Play Unlimited, με 59,90 ευρώ/μήνα (χωρίς πάγιο ΟΤΕ και με ένα μόνο λογαριασμό), προσφέρει:

  • δύο ταυτόχρονα κανάλια επικοινωνίας (με δυνατότητα επαύξησης)
  • απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις
  • δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά
  • ADSL Internet έως και 24 Mbps
  • 8 static IPs

Για τους συνδρομητές που επιθυμούν μόνο  υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας το WIND Office Telephony Unlimited προσφέρει αντίστοιχα δύο ταυτόχρονα κανάλια επικοινωνίας (με δυνατότητα επαύξησης), απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά δωρεάν τερματικό εξοπλισμό με 37,90 € /το μήνα.

Προσφορές

  • 2 μήνες δωρεάν πάγιο για αιτήσεις έως και  τις 31 Απριλίου
  • 20€ το μήνα έκπτωση στο λογαριασμό της σταθερής συνδυάζοντας τις παραπάνω υπηρεσίες και με  υπάρχουσα ή νέα εταιρική σύνδεση κινητής έως και τις 30 Απριλίου.

WIND Office Telephony Plus (Αdd-on υπηρεσία)

Οι δύο παραπάνω υπηρεσίες σας παρέχουν επιπλέον την ευελιξία επαύξησης του τηλεπικοινωνιακού σας δικτύου από 1 έως και 4 τηλεφωνικές γραμμές επιλέγοντας την προαιρετική υπηρεσία WIND Office Telephony Plus μόνο από 20 €/μήνα για κάθε ISDN (2 κανάλια φωνής). Έτσι, οι επιχειρήσεις μπορούν να σχεδιάσουν το δικό τους τηλεπικοινωνιακό πρόγραμμα χωρίς πάγιο ΟΤΕ και με ένα λογαριασμό από τη WIND για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών τους αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών καλώντας στο 800 5000 500, αλλά και σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της WIND σε όλη την Ελλάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.