XBLOG logo @2x

Πρεμιέρα για το νέο gigabit WiFi bridge devolo GigaGate στην IFA 2016

devolo GigaGate

Η γερμανική εταιρεία devolo AG παρουσιάζει το νέο GigaGate, ένα WiFi bridge για τη δικτύωση όλων των multimedia συσκευών που έχουν πρόσβαση στο Internet. To devolo GigaGate Starter Pack αποτελείται από μια συσκευή βάσης, η οποία συνδέεται με τον router και μία συσκευή δορυφόρου. Ο ασύρματος ρυθμός μετάδοσης δεδομένων μεταξύ της βάσης devolo GigaGate και του δορυφόρου GigaGate φτάνει έως και τα 2 Gbps. Ο δορυφόρος διαθέτει σύνδεση gigabit, τέσσερις θύρες πολυμέσων και ταχύτατο WiFi. Αυτό καθιστά το devolo GigaGate μία όλα-σε-ένα λύση, για τη δικτύωση των multimedia συσκευών στο σαλόνι: Έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές streaming, κονσόλες παιχνιδιών κ.α.. Το GigaGate παρέχει σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet σε όλες τις συσκευές, γρήγορα και εύκολα, μέσω καλωδίου Ethernet ή ασύρματα. Η νέα αυτή καινοτόμα λύση παρουσιάζεται για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2016 στο περίπτερό της devolo στο Hall 6.2, Stand 128.

Ταχύτητες Gigabit στο σαλόνι

Έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές streaming όπως το Apple TV® ή τα Amazon Fire TV® και Sky Receiver®, αλλά και audio δέκτες και κονσόλες παιχνιδιών έχουν πλέον μία ταχύτατη σύνδεση στο Internet για μία  ανεπανάληπτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Ένας router σπάνια αποτελεί μέρος μιας multimedia γωνιάς μέσα στο σπίτι και η ισχύς του ασύρματου σήματος πολλές φορές δεν είναι αρκετά υψηλή για να απολαύσετε απρόσκοπτα υπηρεσίες streaming και δωρεάν online παιχνίδια. Η devolo εγκαινιάζει με το GigaGate μία νέα λύση όλα σε ένα, αφού πρόκειται για ένα ασύρματο bridge που παρέχει σε όλες τις multimedia συσκευές του σπιτιού, σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet.

Εύκολη εγκατάσταση και gigabit απόδοση

Η συσκευή βάσης του GigaGate Starter Pack συνδέεται απευθείας πάνω στον router μέσω του καλωδίου Ethernet. Η συσκευή δορυφόρος τοποθετείται στην multimedia γωνιά του σπιτιού, εκεί όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι multimedia συσκευές οικιακής διασκέδασης. Οι δύο συσκευές GigaGate δημιουργούν άμεσα τέσσερις ασύρματες συνδέσεις των 5 GHz αυτόματα με τη χρήση αυτό-συντονιζόμενων κεραιών. Η τεχνολογία αυτή μεγιστοποιεί το εύρος ζώνης μεταξύ της βάσης GigaGate και του δορυφόρου GigaGate. Το devolo GigaGate φτάνει σε ταχύτητα μεταφοράς μέχρι και τα 2 Gbps.

devolo GigaGate – για οικιακή διασκέδαση υψηλών ταχυτήτων

Ο δορυφόρους του devolo GigaGate μεγιστοποιεί τις επιλογές σύνδεσης, αφού διαθέτει μία θύρα Gigabit, τέσσερις multimedia θύρες και υψηλής ταχύτητας 802.11n WiFi. Οι χρήστες μπορούν με το GigaGate να απολαμβάνουν το πλήρες δυναμικό των multimedia συσκευών και ταχύτατο gigabit Internet: 4K UHD streaming video, υψηλής ανάλυσης ήχο, gaming και ταχύτερη πρόσβαση σε NAS.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το devolo GigaGate θα διατίθεται στα καταστήματα στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 229.90 Ευρώ στις αρχές του 2017.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.