XBLOG logo @2x

Το Λευκό iPhone 4 ήρθε και στη χώρα μας

Το λευκό iPhone 4 μπορεί να άργησε… αλλά τελικά ήρθε και στη χώρα μας! Cosmote και Vodafone διαθέτουν το λευκό iPhone 4 προς πώληση από τα καταστήματά τους από χθες, ενώ σύντομα αναμένεται η συσκευή να διατίθεται και από τα καταστήματα της Wind.

Με την διάθεση στην αγορά του λευκού iPhone 4, παρατήρησα και το εξής περίεργο… Η Cosmote διατήρησε την τιμή διάθεσης του iPhone 4 (659 ευρώ το 16άρι και 779 ευρώ το 32άρι), ωστόσο η Vodafone, άγνωστο γιατί, ανέβασε την τιμή πώλησης του iPhone 4!

Συγκεκριμένα, η Vodafone πουλάει το 16άρι iPhone 4 στην τιμή των 672 ευρώ, ενώ αν αγοράσετε το 32άρι iPhone 4 από κατάστημα Vodafone θα σας κοστίσει 792 ευρώ!

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή διάθεσης του iPhone 4 από την Wind, η οποία για την ώρα έχει μόνο σελίδα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση iPhone 4 στο site της.

Τώρα, στο ερώτημα αν αξίζει ή όχι να αγοράσει κανείς τώρα το iPhone 4 σε αυτές τις τιμές, η γνώμη μου είναι ότι όχι δεν αξίζει.

Κι εγώ ένα διάστημα είχα κολλήσει με το iPhone, ναι είναι πανεύκολο στη χρήση του, ναι έχει δυνατά χαρακτηριστικά, ναι έχει χιλιάδες apps για να κάνετε σχεδόν τα πάντα, ωστόσο υπάρχουν πλέον αρκετά Android smartphone στην αγορά σε πολύ χαμηλότερες τιμές που και εύκολα στη χρήση είναι, και εξίσου δυνατά χαρακτηριστικά έχουν και apps για να κάνετε πολλά πράγματα θα βρείτε στο Android Market.

iPhone 4 – Τιμές από Vodafone

iPhone 4 – Τιμές από Cosmote

iPhone 4 - Τιμές από Cosmote
(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.