XBLOG logo @2x

Σημαντική διάκριση της Westnet στα βραβεία 
«Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Η Westnet, εταιρεία του Ομίλου Olympia, ιδρύσεως Πάνου Γερμανού, αναδείχθηκε ανάμεσα στους “Greek Business Champions” στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας» που διοργάνωσε η Direction Business Solutions υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μάϊου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, επιβράβευσε τις ελληνικές επιχειρήσεις που τα τελευταία χρόνια της κρίσης, παραμένουν κερδοφόρες, ξεχωρίζουν και συνεχίζουν να αναπτύσσονται.

Ειδικότερα, η Westnet, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας, απέσπασε βραβείο στην κατηγορία “Greek Business Champions”. Στη συγκεκριμένη κατηγορία διακρίνονται επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών άνω των 15 εκατ. ευρώ που έχουν καταγράψει κατά τις δύο τελευταίες οικονομικές χρήσεις αύξηση του κύκλου εργασιών μεγαλύτερη του 20% καθώς και αύξηση κερδών προ φόρων άνω του 50%. Οι εξαιρετικές επιδόσεις της Westnet, η οποία έχει καταγράψει αύξηση 94% στον κύκλο εργασιών κατά τα έτη 2013-2015 και αύξηση 152% στα κέρδη κατά την ίδια περίοδο, την ξεχώρισαν από δεκάδες άλλες μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις και την οδήγησαν στη σημαντική αυτή διάκριση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet, Ρόμπυ Μπουρλάς, που παρέλαβε το βραβείο δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη Direction για τη διάκριση αυτή. Η Westnet, μια ελληνική εταιρεία του Ομίλου Olympia, είναι πράγματι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο της τεχνολογίας. Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική αν θυμηθούμε τις δυσκολίες στην αγορά το 2015. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ήταν σωστή η απόφασής μας να συνεχίσουμε να επενδύουμε και να στηρίζουμε την Ελληνική οικονομία.»

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.