XBLOG logo @2x

H Westnet Distribution παρουσίασε τη νέα σειρά προϊόντων της ASUS στην ελληνική αγορά

Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου εταιριών Π. Γερμανού, παρουσίασε σήμερα τη νέα σειρά προϊόντων ASUS που θα εισάγει στην ελληνική αγορά, ως ο μοναδικός διανομέας της ASUS στην Ελλάδα για notebooks, tablets και All in One PC.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» υψηλόβαθμα στελέχη της ASUS παρουσιάζοντας οι ίδιοι τη νέα σειρά προϊόντων, τα οποία διακρίνονται από καινοτομία, μοναδικό σχεδιασμό και προσιτή τιμή.

Ανάμεσα σε άλλα παρουσιάστηκαν από την κατηγορία των notebooks τα νέα Asus Taichi 31-CX018H και Vivo Book S200E –CT162H, από την κατηγορία των tablet τα νέα Asus Memo Pad 7” με 172V tablet, το Asus Fone Pad ME371MG7, το Google Nexus 7 Asus Wifi 32 GB, αλλά και το πολυαναμενόμενο PC Asus Transformer AIO P1801 – B 145K.

Από την πλευρά της ASUS παρευρέθησαν οι Danielle Buttafava, Alessandro Basso, Stefano Cortinovis και Aysha Huang, εκπροσωπώντας τις κατηγορίες των PC, tablets, notebooks και components αντίστοιχα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σταθερά ανοδική πορεία των προϊόντων ASUS στην ελληνική αγορά.

Το επόμενο δίμηνο οι λάτρεις της τεχνολογίας θα έχουν πρόσβαση σε ολόκληρη τη νέα προϊοντική γκάμα της ASUS, η οποία περιλαμβάνει notebooks, tablets και All in One PC, μέσα από δίκτυα καταστημάτων τεχνολογίας και επιλεγμένα καταστήματα, με διανομή της Westnet Distribution.

Η εταιρία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιριών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, LG, Asus, Lenovo, Samsung και Philips.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.