XBLOG logo @2x

Wearable συσκευές στη Vodafone

Τις wearable συσκευές παρουσιάζει η Vodafone, προσθέτοντας μία ακόμα κατηγορία προϊόντων στα αξεσουάρ που διαθέτει στα καταστήματά της.

Τα wearables είναι μια νέα σειρά από «έξυπνα» αξεσουάρ που μπορούν να «φορεθούν» από τον καταναλωτή, στο χέρι σαν ρολόι ή στη μέση σαν ζώνη ή ακόμα σαν ένα μικρό κόσμημα και μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών συνδέονται και συγχρονίζονται με το smartphone του.

Η προηγμένη τεχνολογία των wearables υποστηρίζει τους καταναλωτές στις καθημερινές τους δραστηριότητες, όπως στην επικοινωνία τους (διαχείριση κλήσεων, emails, sms), αλλά και στην άθλησή και στη διατροφή τους (τρέξιμο, μέτρηση παλμών, βημάτων, υπολογισμός θερμίδων).

Παράλληλα, τα wearables καταγράφουν, όσα στοιχεία προεπιλέξει ο καταναλωτής και του παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τις συνήθειες και τις δραστηριότητες του, όπως για παράδειγμα την ποιότητα του ύπνου του, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του.

Προϊόντα της νέας κατηγορίας αξεσουάρ wearables, όπως τα  smartwatches Samsung Galaxy Gear 2 (€299), το Gear 2 Neo (€199) και το Gear Fit (€199), καθώς επίσης και το UP της Jawbone (€139) βρίσκονται ήδη στα καταστήματα Vodafone και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας.

Σύντομα αναμένεται επίσης να προστεθούν και νέα προϊόντα όπως το Fitness Tracker της Sony Smartband SWR10 (€99) και το iHealth Activity monitor (€59).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.