XBLOG logo @2x

We Love Tech!

Η Thinkdigital γιορτάζει την Γιορτή των Ερωτευμένων ενώνοντας με τη διαφημιστική αγορά περισσότερους από 850.000 καταναλωτές που αγαπούν την Τεχνολογία και τα Gadgets μέσω του νέου εξειδικευμένου καναλιού στόχευσης που δημιούργησε, με το όνομα Tech Lovers Channel.

Το κανάλι στόχευσης του συγκεκριμένου κοινού απαρτίζουν μερικά από τα δημοφιλέστερα ελληνικά Online Μέσα Τεχνολογίας, όπως το xblog.gr, το away.gr, το byteme.gr, το adslgr.com, το mobile-news.gr, το skroutz.gr, to insomnia.gr και το gameover.gr.

«Η Τεχνολογία και τα Gadgets είναι αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης ζωής και το κοινό που ενδιαφέρεται γι΄αυτά είναι ένα από τα μεγαλύτερα στα οποία απευθύνονται οι διαφημιζόμενοι. Η Thinkdigital μέσα από το Tech Lovers Channel συγκεντρώνει για πρώτη φορά αυτό το κοινό για τη διαφημιστική αγορά», δήλωσε ο Οδυσσέας Ντότσικας, Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας.

Σχετικά με τη thinkdigital

Η Thinkdigital είναι το μεγαλύτερο δίκτυο Ψηφιακών Μέσων στην Ν.Α. Ευρώπη. Παρέχει σε διαφημιστές και διαφημιζομένους υπηρεσίες που επιτρέπουν τη στοχευμένη επικοινωνία με τα κοινά που τους ενδιαφέρουν. H Thinkdigital είναι επίσης ο επίσημος αντιπρόσωπος διαφήμισης του MSN και των προϊόντων Windows Live, στην Ν.Α. Ευρώπη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.