XBLOG logo @2x

Vuvuzela iPhone App: Ο ήχος της βουβουζέλας στο iPhone!

Πώς σας φάνηκαν οι πρώτοι αγώνες του Μουντιάλ υπό τους ήχους της βουβουζέλας; Καταρχήν να εξηγήσω τι είναι η βουβουζέλα: Παραδοσιακό μουσικό όργανο στην Νότια Αφρική, με μήκος ένα μέτρο, το οποίο παράγει έναν διαπεραστικό ήχο και χρησιμοποιείται από τους φιλάθλους στους ποδοσφαιρικούς αγώνες εκεί!

Δεν είμαι φαν του ποδοσφαίρου, αλλά παρακολουθώντας ελάχιστα από τους πρώτους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλου 2010, παρατήρησα αμέσως αυτό τον ενοχλητικό ήχο της βουβουζέλας, που μοιάζει με καραμούζα – τρομπέτα θα έλεγα!

Αν κρίνω και από τα σχόλια που είδα στο Twitter, αλλά και σε διάφορα portals, ο ήχος της βουβουζέλας είναι ενοχλητικός σχεδόν για όλους τους Ευρωπαίους. Εξαίρεση φυσικά αποτελούν οι Νοτιοαφρικάνοι, για τους οποίους δεν νοείται ποδοσφαιρικός αγώνας χωρίς τη χρήση βουβουζέλας στο γήπεδο!

Μπαίνοντας στο App Store για να δω τι νέα apps υπάρχουν, είδα top 1 το application «Vuvuzela 2010»!

Τι κάνει αυτό το app; Εμφανίζει μία βουβουζέλα στην οθόνη του iPhone σας και με tap-tap αναπαράγεται ο ήχος της βουβουζέλας! Η εφαρμογή σας δίνει επίσης την δυνατότητα να δώσετε στη βουβουζέλα το χρώμα που θέλετε, επιλέγοντας χρώματα από διάφορες φανέλες που εμφανίζονται.

Η εφαρμογή διατίθεται φυσικά δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε με ένα κλικ εδώ!

Vuvuzela iPhone App

Vuvuzela iPhone App

Βουβουζέλα

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.