XBLOG logo @2x

Vodafone Πας Παντού: Μιλάς και σερφάρεις ελεύθερα και εκτός Ελλάδας

Όσες φορές έχω ταξιδέψει στο εξωτερικό ένα άγχος σχετικά με τη χρήση του κινητού μου και τον λογαριασμό που θα μου έρθει μετά το είχα πάντα, αφού με το που βγεις από τα σύνορα της χώρας οι χρεώσεις όσον αφορά ομιλία και data απογειώνονται.

Αναγκάζεσαι λοιπόν να προσέχεις τι χρήση κάνεις, που σημαίνει ότι μιλάς και κάνεις χρήση data μόνο για τα απολύτως απαραίτητα.

Αυτό φαίνεται ότι αλλάζει αφού η Vodafone πρώτη δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να χρησιμοποιούν το πρόγραμμά τους σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο με μια ημερήσια χρέωση 3,99 ευρώ για την Ευρώπη και 9,99 ευρώ για τις χώρες εκτός Ευρώπης.

Περιμένουμε αντίστοιχες κινήσεις και από τις άλλες εταιρίες και θέλουμε η μικρή αυτή ημερήσια χρέωση των 3,99 ευρώ για Ευρώπη και των 9,99 ευρώ για χώρες εκτός Ευρώπης σύντομα να μην υπάρχει.

Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για την υπηρεσία “Vodafone Πας Παντού”.

Με την νέα υπηρεσία “Vodafone Πας Παντού” όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοπρογράμματος, ιδιώτες και επαγγελματίες, μπορούν να μιλάνε, να δέχονται κλήσεις, να στέλνουν γραπτά μηνύματα αλλά και να σερφάρουν στο ίντερνετ με €3,99/ημέρα, στην Ευρώπη.

Η ημερήσια χρέωση για τις χώρες εκτός Ευρώπης είναι €9,99.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι δωρεάν, ενώ η ημερήσια χρέωση ισχύει μόνο για τις ημέρες που γίνεται χρήση στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν το πρόγραμμα “Vodafone Πας Παντού”, θα μπορούν όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό να:

  • Πραγματοποιούν κλήσεις χρησιμοποιώντας το χρόνο ομιλίας του προγράμματός τους
  • Δέχονται κλήσεις χωρίς επιπλέον χρέωση με όριο πολιτικής ορθής χρήσης 500 λεπτά ανά ημέρα
  • Χρησιμοποιούν τα ενσωματωμένα SMS του προγράμματός τους
  • Κάνουν χρήση των ενσωματωμένων ΜΒ του προγράμματός τους για πλοήγηση στο internet, με όριο πολιτικής ορθής χρήσης 500 ΜΒ ανά ημέρα

Οι συνδρομητές Vodafone έχουν πάντα τον έλεγχο του κόστους χρήσης τους, καθώς ενημερώνονται αυτόματα με γραπτό μήνυμα, όταν καταναλώσουν το 80% του ενσωματωμένου όγκου δεδομένων του προγράμματός τους και επίσης, όταν η μηνιαία χρέωση από χρήση internet στο εξωτερικό φτάσει τα €50.

Όσοι συνδρομητές θέλουν να ενεργοποιήσουν το “Vodafone Πας Παντού” αρκεί να στείλουν ένα κενό SMS στο 1333 δωρεάν όταν βρίσκονται στην Ελλάδα ή να καλέσουν την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας στο 13830 για ιδιώτες και 1399 για επαγγελματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.vodafone.gr/roaming.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.