XBLOG logo @2x

Έχεις καρτοκινητό Vodafone; Μπορείς να ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου online

Η Vodafone διαθέτει εμπορικά την υπηρεσία Online Ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας προσφέροντας έτσι ευκολία και ταχύτητα.

Οι συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone θα μπορούν να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους με ασφάλεια μέσα από τα vodafone.gr και vodafonecu.gr.

Η υπηρεσία Online Ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας απευθύνεται στους συνδρομητές των καρτοκινητών Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International και Καρτοκινητό Ολυμπιακός που είναι ήδη εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν δωρεάν στο Vodafone «My Account». Μέσω της υπηρεσίας, ο συνδρομητής μπορεί να ανανεώσει τον χρόνο ομιλίας του Vodafone καρτοκινητού του, όπου και αν βρίσκεται, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, οποιαδήποτε ώρα και μέρα το επιθυμεί.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών της Alpha Bank και είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές αρκεί να διαθέτουν έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, Visa Electron, MasterCard ή Maestro.

Πάνε αρκετά χρόνια που σταμάτησα να χρησιμοποιώ καρτοκινητό επιλέγοντας πρόγραμμα συμβολαίου και πάντα αναρωτιόμουν γιατί να μη μπορώ να ανανεώσω το χρόνο μου online και να πρέπει να τρέχω σε καταστήματα, περίπτερα κλπ για να αγοράσω την καρτούλα με τον κωδικό για την ανανέωση του χρόνου ομιλίας. Μπορεί εγώ να μη το πρόλαβα λοιπόν ως χρήστης καρτοκινητού, αλλά σίγουρα είναι ένα συν για όσους από εσάς χρησιμοποιείτε καρτοκινητό.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.