XBLOG logo @2x

Τα νέα iPhone 5S και 5C στην Ελλάδα και από τα καταστήματα Vodafone

Τα νέα iPhone 5S και 5C θα διαθέσει στην Ελλάδα και η Vodafone, όπως ενημερωθήκαμε από την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η εταιρία θα διαθέσει τις δύο συσκευές “σύντομα” στην Ελλάδα, ωστόσο μάθαμε ότι η διάθεση των νέων iPhone από τα καταστήματα Vodafone αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Vodafone:

«Τα νέα iPhone 5S και 5C σύντομα στην Ελλάδα από τα καταστήματα Vodafone

Η Apple αποκάλυψε χθες τα δύο νέα μοντέλα iPhone 5S και 5C, τα οποία «τρέχουν» με ταχύτητες 4G και αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, την Κίνα, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη.

Στην Ελληνική αγορά, η Vodafone θα διαθέσει και τα δύο μοντέλα άμεσα και θα δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της.

Επίσης μόνο οι υπάρχοντες συνδρομητές Vodafone θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το νέο iPhone 5C ή 5S με την πρωτοποριακή υπηρεσία της Vodafone “Νέο Smartphone Κάθε Χρόνο”.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C, θα μπορούν πολύ σύντομα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την εγγραφή τους στο vodafone.gr.

Στα καταστήματα Vodafone, το Νο1 προορισμό για Smartphones, από τέλος Σεπτεμβρίου όλοι θα μπορούν να δώσουν το προσωπικό τους στυλ στο νέο τους iPhone 5C ή 5S, επιλέγοντας μέσα από μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.