XBLOG logo @2x

Η Vodafone ανακοινώνει νέες αυξήσεις χρεώσεων

Από τις 19/04/2016 όλοι οι συνδρομητές Συμβολαίου και Καρτοπρογράμματος για Ιδιώτες & Επαγγελματίες & Καρτοκινητής (Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International, και Tazamobile με προϋπόθεση ανανέωσης από 19/01/2016) μπορούν να απολαμβάνουν την Πασχαλινή προσφορά για δωρεάν 1GB internet στο κινητό με διάρκεια 7 ημέρες από την ημέρα ενεργοποίησης. Οι συνδρομητές μπορούν να εγγραφούν στην προσφορά έως και τις 08/05/2016, στέλνοντας το γράμμα «Ν» με γραπτό μήνυμα δωρεάν στο 1339. Η κατανάλωση του διαθέσιμου όγκου δεδομένων είναι ανά 1ΚΒ.

Από τις 10/05/2016 οι Ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου, νέοι και υφιστάμενοι, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν εφόσον το επιθυμούν, ένα νέο επιπρόσθετο πακέτο ΜΒ για Internet στο κινητό, που προσφέρει 2 GB Internet στο κινητό κάθε μήνα με €15. Το πακέτο διατίθεται με αυτόματη μηνιαία ανανέωση. Από τις 16/05/2016 τροποποιείται το ποσοστό έκπτωσης του Vodafone Οικογενειακού πακέτου ‘’Όλοι σε ένα’’ από 15% σε 10% για νέους συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 1. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές που έχουν ενταχθεί στο Vodafone Οικογενειακό πακέτο πριν από την ανωτέρω ημερομηνία δεν επηρεάζονται από την αλλαγή.

Από τις 28/05/2016 με ακριβή ημερομηνία ισχύος ανά συνδρομητή την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του, η έκπτωση στο πάγιο της Vodafone σύνδεσης κινητής που λαμβάνουν οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές της συνδυαστικής προσφοράς Vοdafone κινητής (συμβολαίου και καρτοπρογράμματος) και Vodafone Home τροποποιείται από 10% σε 7%. Διευκρινίζεται ότι η έκπτωση στο πάγιο του σταθερού Vοdafone Home παραμένει αμετάβλητη για όλους τους συνδρομητές της συνδυαστικής προσφοράς, νέους και υφιστάμενους.

Από τις 28/06/2016 τροποποιείται η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά κινητά και σταθερά μετά την παρέλευση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας σε όλα τα Καρτοπρογράμματα για ιδιώτες, εμπορικά διαθέσιμα και μη, από €0,0082€/δευτ. σε €0,009834€/δευτ. Επιπρόσθετα από την ανωτέρω ημερομηνία τροποποιείται η χρέωση για αποστολή γραπτού μηνύματος προς εθνικά κινητά και σταθερά για όλα τα προγράμματα συμβολαίου και Καρτοπρογράμματα για ιδιώτες, εμπορικά διαθέσιμα και μη, από €0,15€/SMS σε €0,17€/SMS.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στο www.vοdafone.gr. Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές που επηρεάζονται , έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) εντός ενός μηνός από την παρούσα ανακοίνωση. Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.