XBLOG logo @2x

Η πρώτη 4G Wi-Fi Hotspot συσκευή από την Vodafone

Η Vodafone διαθέτει αποκλειστικά το Vodafone 4G Mobile Wi-Fi R210, την πρώτη 4G Wi-Fi Hotspot συσκευή, με την οποία οι συνδρομητές της μπορούν να ζήσουν τη νέα εποχή ταχυτήτων 4G στις συσκευές που ήδη έχουν.

Το Vodafone 4G Mobile Wi-Fi R210 επιτρέπει τη σύνδεση στο internet με ταχύτητες 4G από το smartphone, το tablet, ή το laptop.

Το Vodafone 4G Mobile Wi-Fi R210 δημιουργεί ένα Wi-Fi δίκτυο και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδέσουν έως και 10 Wi-Fi συσκευές. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί κανείς να απολαύσει τις απίστευτες ταχύτητες του 4G δικτύου της Vodafone, μέσα από μία απλή και γρήγορη διαδικασία.

Oι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να αποκτήσουν το Vodafone 4G Mobile Wi-Fi R210 με σύνδεση στο νέο πρόγραμμα Vodafone Mobile Broadband 20 GB με μηνιαίο πάγιο σε τιμή προσφοράς €35 αντί για 50€. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σχεδιάστηκε για συνδρομητές με αυξημένες ανάγκες mobile internet από laptop και tablet προσφέροντας 20 GB το μήνα για χρήση internet με ταχύτητες 4G.

H Vodafone επενδύει καθημερινά, ώστε το σύνολο των συνδρομητών της σε όλη την Ελλάδα να απολαύσει το συντομότερο δυνατό την ποιότητα και την ταχύτητα του 4G δικτύου της.

Αυτή τη στιγμή το 4G δίκτυο της Vodafone καλύπτει συγκεκριμένες περιοχές των δήμων Αθηναίων, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Φιλοθέης – Ψυχικού, Παπάγου – Χολαργού, Κηφισιάς, ενώ επεκτείνεται διαρκώς σε περισσότερες περιοχές, τόσο της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.