XBLOG logo @2x

Vodafone: Ταυτοποίηση Καρτοκινητών, On The Road

Κανονικά εξελίσσεται η διαδικασία ταυτοποίησης των καρτοκινητών στις τρεις εταιρίες (Cosmote, Vodafone, Wind), η οποία θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου, ενώ όσοι δεν σπεύσουν στα καταστήματα για να ταυτοποιήσουν τα καρτοκινητά τους, τότε αυτά θα πάψουν να λειτουργούν, βάσει του Νόμου 3783/2009. Για την ταυτοποίηση αρκεί ο κάτοχος του καρτοκινητού θα πρέπει να προσκομίσει στο κατάστημα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας ταυτότητα ή διαβατήριο, την SIM card και να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 προς την ΕΕΤΤ.

Η Vodafone μάλιστα εδώ και μερικές μέρες έχει βγάλει στους δρόμους ένα κόκκινο βαν, το οποίο σταθμεύει σε διάφορες περιοχές για μερικές ώρες, όπου μπορούν να σπεύσουν κάτοχοι καρτοκινητών Vodafone για την διαδικασία ταυτοποίησης. Το βαν είδα πριν λίγο στην Αχαρνών, ενώ πριν μερικές μέρες βρισκόταν στην Πατησίων.

Χρήσιμες πληροφορίες για την ταυτοποίηση καρτοκινητών

  • Αν ο χρήστης είναι διαφορετικός από τον κάτοχο, σύμφωνα με το νόμο, πρέπει να δηλωθούν και τα στοιχεία ταυτότητας του χρήστη της σύνδεσης.
  • Οι αλλοδαποί μπορούν να ταυτοποιούν τις συνδέσεις καρτοκινητής τηλεφωνίας με αντίστοιχα έγγραφα ταυτοπροσωπίας όπως φωτοτυπία άδειας παραμονής, ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς/δελτίο ταυτότητας αλλοδαπού.
  • Η διαδικασία ταυτοποίησης αφορά μόνο τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας και όχι τους υφιστάμενους συνδρομητές συμβολαίου των εταιριών και γίνεται εντελώς δωρεάν.
  • Σημειώνεται ότι για όσους δεν προσέλθουν στα καταστήματα των τριών εταιριών κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind) για ταυτοποίηση των συνδέσεων καρτοκινητής που διαθέτουν μέχρι τις 30/7/2010, οι εταιρίες υποχρεούνται να διακόψουν άμεσα την παροχή της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας, ακόμα και αν οι κάτοχοι των καρτοκινητών αυτών κατέβαλαν οικονομικό αντίτιμο προπληρωμένου χρόνου ομιλίας.

Vodafone, Ταυτοποίηση Καρτοκινητών On The Road

Vodafone, Ταυτοποίηση Καρτοκινητών On The Road

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.