XBLOG logo @2x

Vodafone: Αντικαθιστά το iPhone 4 με iPhone 3G σε περίπτωση βλάβης μέχρι την επισκευή

Μία αρκετά καλή κίνηση από τη μεριά της Vodafone, που αποφάσισε να προσφέρει ένα iPhone 3G ως συσκευή αντικατάστασης σε όποιον παρουσιάσει βλάβη το iPhone 4 του, για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι την επισκευή.

Σύμφωνα με την εταιρία, θα παρέχεται ένα iPhone 3G χωρητικότητας 8 GB ως συσκευή αντικατάστασης, η παραλαβή και η επιστροφή της συσκευής θα γίνεται με courier, ενώ το χρονικό διάστημα για την επισκευή δεν θα διαρκεί πάνω από 7 εργάσιμες ημέρες. Όποιος λοιπόν αντιληφθεί βλάβη στο iPhone 4 του δεν έχει παρά να καλέσει στο 13830 για να παραλάβουν την συσκευή και να του δώσουν ένα iPhone 3G μέχρι να επισκευαστεί [αχρείαστη να είναι η υπηρεσία παιδιά].

Επίσης από την Vodafone ενημερωθήκαμε ότι τα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με έλλειψη τεμαχίων δεν ευσταθούν και ότι υπάρχει απόθεμα σε iPhone 4 και των δύο χωρητικοτήτων, 16GB και 32GB. Το iPhone 4 διατίθεται επίσης και μέσα από το vodafone.gr, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αγοράσουν με 50 ευρώ φθηνότερα!

Τέλος, το βράδυ της Παρασκευής που μας πέρασε, διοργανώθηκε ένα μικρό event στο κατάστημα της Vodafone στην Γλυφάδα, με αφορμή την εμπορική διάθεση του iPhone 4 από το δίκτυο της εταιρίας στη χώρα μας. Μπιτάτη μουσική, φωτορυθμικά, αναψυκτικά και Vodafone girls συνέθεταν το σκηνικό του event. Προσθέστε και μερικούς “αστέρες” της showbiz που φωτογραφήθηκαν με το iPhone 4 και φόντο το logo της Vodafone.

Πέρασα μια βόλτα από εκεί, δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Vodafone iPhone 4 event

Vodafone iPhone 4 event

Vodafone iPhone 4 event

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.