XBLOG logo @2x

Viber iPhone App, Μίλα δωρεάν από iPhone σε iPhone έτσι απλά!

Ποτέ μέχρι σήμερα οι VoIP κλήσεις δεν ήταν τόσο εύκολες όσο τις κάνει το “Viber – Free Phone Calls” iPhone App! Τα πράγματα απλά: Έχεις iPhone; Εγκαθιστάς την δωρεάν εφαρμογή “Viber” και μιλάς με τους φίλους σου που έχουν iPhone δωρεάν! Τόσο απλά!

Πώς λειτουργεί;

Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις στο iPhone σου το app “Viber – Free Phone Calls”, θα το βρεις στο iTunes δωρεάν! Αυτό ήταν! Δεν χρειάζεται να φτιάξεις κάποιο account, απλά τρέχεις την εφαρμογή απ΄το iPhone σου και στον κατάλογο των επαφών σου βλέπεις ποιες από τις επαφές σου έχουν εγκατεστημένο το Viber στο iPhone τους.

Τους τηλεφωνείς, σου τηλεφωνούν, δωρεάν, το μόνο που χρειάζεται το Viber για να λειτουργήσει είναι σύνδεση στο ίντερνετ, δηλαδή είτε να έχεις συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο μέσω Wi-Fi, είτε να έχεις ενεργοποιημένο κάποιο data plan στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας που είσαι συνδρομητής για να καλέσεις μέσω 3G.

Να αναφέρω σε αυτό το σημείο ότι η εφαρμογή είναι συμβατή με iPhone, iPad και iPod touch, αρκεί να έχετε εγκατεστημένη έκδοση iOS 3.0 ή πιο πρόσφατη.

Προσωπικά προτείνω να χρησιμοποιήσετε το Viber περισσότερο όταν είναι συνδεδεμένο το iPhone σας σε κάποιο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi, για να μην καταναλώσετε άσκοπα MB από το data plan σας.

Για την ώρα η εφαρμογή, αλλά και η χρήση της είναι δωρεάν, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν το “δωρεάν” εξακολουθήσει να ισχύει και στο μέλλον!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.