XBLOG logo @2x

H Veritas Technologies αναδεικνύεται ξανά ως “Leader” από το Gartner Magic Quadrant 2016

Η Veritas Technologies LLC, παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση πληροφοριών, ανακοίνωσε την ανάδειξή της από την Gartner Inc. μεταξύ των “Leaders” του Gartner Magic Quadrant, για την ανάπτυξη λύσεων που σχετίζονται με τα Data Center Backup & Recovery Software. H Veritas είναι ο μόνος vendor που αναδεικνύεται μεταξύ των Leaders, συνεχώς από το 1999, τη χρονιά που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά η σχετική έκθεση. Επίσης αναδείχθηκε “Νο 1 market share leader” στην αγορά του backup & recovery software, για το 2015.

“Αποτελεί τιμή μας το ότι η Gartner αναδεικνύει τη Veritas ως Leader σε κάθε νέα έκδοση του Gartner Magic Quadrant για Data Center Backup & Recovery Software, από  την έναρξη δημοσίευσης της συγκεκριμένης έκθεσης” δήλωσε η Ana Pinczuk, Chief Product Officer, της Veritas Technologies. “Νιώθουμε ότι αυτό εξάρει τη συνεχή προσπάθεια μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση πληροφοριών και ισχυροποιεί την επιλογή που έχουν κάνει δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του 86% των επιχειρήσεων που απαρτίζουν τη λίστα Fortune 500. Για τη σύγχρονη επιχείρηση που εξαρτάται σε μέγιστο βαθμό από τα μηχανογραφικά δεδομένα της, η πλατφόρμα NetBackup προσφέρει απαράμιλλη απόδοση, παρέχοντας ενιαία προστασία των δεδομένων σε cloud, σε virtual αλλά και σε φυσικά περιβάλλοντα εργασίας”.

Μερικές από τις βασικές καινοτομίες που εξακολουθούν να διαφοροποιούν τη Veritas:

  • Αξιοποιεί την αξία του cloud: Είτε πρόκειται για τη δημιουργία backup είτε για την προστασία της ροής εργασιών στο cloud, με το NetBackup Cloud Connectors απλοποιεί τη μετάβαση στο cloud, μέσα από απλούστατες διαδικασίες για ένα ευρύ φάσμα παρόχων υπηρεσιών cloud, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Web Services, Google Cloud Nearline Storage, Hitachi Cloud και σχεδόν κάθε άλλη πλατφόρμα cloud συμβατή με Amazon S3.
  • Βελτιώνει την απόδοση έως και 10 φορές, μειώνοντας τις δαπάνες: Τα NetBackup Appliances αποτελούν την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, που ενσωματώνεται πολύ εύκολα στις υπάρχουσες υποδομές.
  • Πανίσχυρο Backup as a Service: Οι έξυπνες λειτουργίες του NetBackup Self-Service ενισχύουν τις δυνατότητες “backup and recovery as a service” σε εσωτερικούς και εξωτερικούς πελάτες, είτε πρόκειται για on premise υποδομές είτε για δημόσια και ιδιωτικά clouds.
  • Ριζικά απλοποιημένη προστασία δεδομένων σε Oracle: Το Copilot for Oracle που περιλαμβάνεται στο NetBackup 7.7 Appliance, παρέχει πολλά πλεονεκτήματα στους διαχειριστές για να έχουν πλήρη έλεγχο στις πρωτογενείς διαδικασίες backup & recovery, με τη χρήση γνωστών Recovery Management Tools, διασφαλίζονται παράλληλα και ολοκληρωμένη εποπτεία για τον administrator.
  • Μείωση κινδύνων σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον IT: Τα NetBackup Intelligent Policies αυτοματοποιούν τα discovery based και τα policy based backups, για να μειώσουν τον κίνδυνο και να διασφαλίσουν ότι κάποια συνεχώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα όπως τα VMware, Microsoft Hyper-V, SQL και Oracle, θα είναι πάντα προστατευμένα.
  • Μέγιστη απόδοση στην κατηγορία του: Το NetBackup προσφέρει αποδεδειγμένη απόδοση και επεκτασιμότητα για χιλιάδες virtual machines, για ογκώδεις databases και για πολλά petabytes δεδομένων στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις διεθνώς. Γι’ αυτό, ανεξάρτητοι οργανισμοί δοκιμών έχουν χαρακτηρίσει το NetBackup ως “Βασιλιά της Επεκτασιμότητας” (King of Scale).

Διάβασε επίσης: Στην OTEAcademy η πρώτη ημερίδα για το LinkedIn στην Ελλάδα

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.