XBLOG logo @2x

Venue Summer Events 2009

Μετά τους Above & Beyond, το κορυφαίο group DJs στον κόσμο, που έπαιξαν στο Venue το Σάββατο που μας πέρασε, μια σειρά από events έχουν προγραμματιστεί για τον Μάιο και τον Ιούνιο. Κορυφαία ονόματα όπως Sharam, Sasha, Bob Sinclar και John Digweed θα έρθουν στην Αθήνα για να αναλάβουν τα decks του Venue!

Αναλυτικά τα προγραμματισμένα events:

  • Σάββατο 9/5/2009: Sharam
    Το 1/2 των Deep Dish και βραβευμένος με grammy επιστρέφει στην Αθήνα με αφορμή το “Get Wild Tour”! Warm up set: Nick Varon, Εntrance: 15 euro.
  • Παρασκευή 15/5/2009: Sasha
    O superstar DJ (Νο.7 στο DJ Mag), παραγωγός και remixer, για μία και μόνο εμφάνιση σε αθηναικά dexx! Warm up set: Nick Varon, Εntrance: 15 euro.
  • Σάββατο 23/5: Axwell
    Ένας απο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Swedish House Mafia, αλλά και πιο δυνατά ονόματα της house σκηνής σήμερα! Warm up set: Agent Greg, Εntrance: 15 euro.
  • Σάββατο 30/5: Mark Knight & Sebastian Ingrosso
    Δύο από τους πιο hot DJs της ευρωπαικής dance σκηνής για πρώτη φορά μαζί! Warm up set: Adrianos Papadeas, Εntrance: 15 euro.
  • Κυριακή 7/6: Deadmau5
    To πιο hot όνομα (Joel Zimmerman) της παγκόσμιας dance σκηνής (Νο. 11 DJ στον κόσμο) είναι Καναδός και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Warm up set: Cleopatra, Εntrance: 15 euro.
  • Πέμπτη 11/6: Bob Sinclar
    Ο superstar της house επιστρέφει στην Αθήνα, μετά από αρκετά χρόνια, για μία και μόνο guest εμφάνιση με αφορμή τα Best Dj Awards.
  • Σάββατο 13/6: John Digweed
    Ο αγαπημένος DJ του αθηναϊκού κοινού επιστρέφει στην Αθήνα! Warm up set: Nick Varon, Εntrance: 15 euro.

Στα decks του Venue αναμένονται και οι David Guetta και Paul Oakenfold, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι ημερομηνίες των εμφανίσεών τους!

Venue: Πειραιώς 130, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3411410
www.venue-athens.com

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.