XBLOG logo @2x

Βάσεις 2011 | Μάθε που περνάς μέσω Internet!

Η αγωνία φτάνει στο τέλος της για χιλιάδες υποψήφιους που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις φέτος μιας και έφτασε η ημέρα που θα ανακοινωθούν οι Βάσεις 2011 και ο καθένας θα μάθει σε ποια σχολή περνάει! Μάθε σε ποια σχολή περνάς μέσω Internet!

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, θα δώσει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011 στις 8 το πρωί!

Αν είσαι κι εσύ υποψήφιος και θέλεις να μάθεις σε ποια σχολή περνάς χωρίς να περιμένεις τι ώρα θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα στο σχολείο σου, μπορείς να το κάνεις εύκολα και γρήγορα μέσω Internet!

Απλά μπες στο results.minedu.gov.gr μετά τις 8 το πρωί, πληκτρολόγησε τα στοιχεία σου (οκταψήφιος κωδικός αριθμός και τέσσερα αρχικά γράμματα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό σου) και αυτό ήταν!

Στην οθόνη του υπολογιστή σου θα δεις το τμήμα της σχολής που πέρασες!

Ελπίζω να έχουν προνοήσει στο υπουργείο και ο server που εξυπηρετεί το website να “αντέξει” τις χιλιάδες ταυτόχρονες επισκέψεις το πρωί, λόγω του εύλογου ενδιαφέροντος όλων των ενδιαφερομένων να μάθουν γρήγορα σε ποια σχολή πέρασαν!

Καλή αρχή στη φοιτητική σου ζωή!

Αφού μπεις και δεις τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης -ελπίζω να περνάς στην πρώτη σου επιλογή ή έστω σε τμήμα που είναι στις πρώτες επιλογές σου- τώρα μπορείς να διαβάσεις δύο post που σε ενδιαφέρουν αρκετά νομίζω:

Αν πάλι δεν πέρασες στη σχολή που ήθελες ή δεν πέρασες πουθενά ή δεν θα πας να σπουδάσεις στην πόλη που πέρασες για x, y λόγους, μην απογοητεύεσαι. Τίποτα δεν τελείωσε εδώ! Έχεις ακόμη πολλές επιλογές! Μπορείς να διαβάσεις καλύτερα και να ξαναδώσεις εξετάσεις, να επιλέξεις κάποιο ΙΕΚ (δημόσιο ή ιδιωτικό), ή κάποιο ιδιωτικό πανεπιστήμιο και να σπουδάσεις αυτό που επιθυμείς!

[photo]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.