XBLOG logo @2x

Δώρο έκπληξη με κάθε προ-παραγγελία του «Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο»

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Uncharted, ενός από τους πιο επιτυχημένους αποκλειστικούς τίτλους του PlayStation® παγκοσμίως ξεκίνησε! Η νέα συναρπαστική περιπέτεια «Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο» θα κάνει την εμφάνισή της στα ράφια των καταστημάτων και στο PlayStation® Store, στις 23 Αυγούστου 2017 και κάθε προ-παραγγελία θα φέρνει μαζί και ένα δώρο έκπληξη, το αγαπημένο Jak & Daxter.

Τώρα έχεις ακόμα έναν σημαντικό λόγο να είσαι ανάμεσα στους πρώτους που θα εξασφαλίσουν τη νέα περιπέτεια της σειράς Uncharted, που θα είναι εξολοκλήρου μεταφρασμένη με ελληνικό μενού και υπότιτλους, αφού με κάθε προ-παραγγελία στο PS Store θα λάβεις χωρίς επιπλέον χρέωση, ένα ψηφιακό αντίτυπο του all time classic Jak & Daxter: The Precursor Legacy για το PS4.

Το αγαπημένο Jak & Daxter επιστρέφει στο PS4 και θα είναι διαθέσιμο στις 22 Αυγούστου στο PS Store. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να το αποκτήσεις και ακολούθησε το ταξίδι του ορμητικού ήρωα Jak και του έμπιστου βοηθού του Daxter που θα σε οδηγήσει σε μία συναρπαστική gaming εμπειρία από τα παλιά.

Η προσφορά ισχύει τόσο για online, αλλά και in stores αγορές. Εσύ ακόμα να το αποκτήσεις;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.