XBLOG logo @2x

Ο 3ος κύκλος της σειράς «Tyrant» έρχεται στο Fox

Η πολυσυζητημένη, ανατρεπτική σειρά «Tyrant» επιστρέφει με τον 3ο κύκλο επεισοδίων αποκλειστικά στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική. Συντονιστείτε για τα ολοκαίνουρια επεισόδια του πολιτικού θρίλερ, από την Πέμπτη 7 Ιουλίου και κάθε Πέμπτη στις 22:40 στο FOX και «ταξιδέψτε» με τους πρωταγωνιστές της σειράς στη Μέση Ανατολή. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. Τα επεισόδια του 3ου κύκλου «Tyrant» θα είναι επίσης διαθέσιμα και on demand μέσω FOX Play.

Το «Tyrant» είναι η ιστορία μιας τυπικής αμερικανικής οικογένειας που βρίσκεται μπλεγμένη στις εσωτερικές υποθέσεις του Abuddin μιας ταραγμένης χώρας της Μέσης Ανατολής. Ο Bassam «Barry» Al-Fayeed (Adam Rayner), ο μικρότερος γιος του αμφιλεγόμενου δικτάτορα της κατεστραμμένης από τον πόλεμο χώρας, επιστρέφει στην πατρίδα του – μετά από 20 χρόνια αυτοεξορίας στην Αμερική – με αφορμή τον γάμο του ανιψιού του. Όταν ο πατέρας του πεθαίνει ξαφνικά, ο Barry αναγκάζεται να ασχοληθεί με τα επικίνδυνα πολιτικά και οικογενειακά παιχνίδια του παρελθόντος καθώς, απρόθυμα, αναλαμβάνει τον ρόλο του έμπιστου συμβούλου του οξύθυμου αδερφού του Jamal (Ashraf Barhom), του νέου Προέδρου του Abuddin.

Στο τέλος του 2ου κύκλου, ενώ ο Jamal απολαμβάνει τη νίκη του, δέχεται σφαίρες από τη Nusrat (Sibylla Deen) στην οποία επιτέθηκε τη νύχτα του γάμου της. Ενώ το μέλλον του Jamal είναι αβέβαιο, το Abuddin ανήκει και πάλι στον Barry. Στο επεισόδια του 3ου κύκλου, θα δούμε τον Barry στη θέση του προσωρινού προέδρου να επιδιώκει να χτίσει μια νέα χώρα, με μια κυβέρνηση που θα προέρχεται από τον λαό για τον λαό. Αλλά η δυσπιστία του έθνους προς την οικογένεια Al-Fayeed και η προκατάληψη απέναντι στο πρόσωπο του Barry, παραμένουν μεγάλα εμπόδια που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν. Οικογενειακές ίντριγκες, πάθος για εξουσία και δράση, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του πολυαναμενόμενου 3ου κύκλου της σειράς «Tyrant».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Howard Gordon (24, Homeland) εκτελεί χρέη executive producer και show runner της σειράς.

Ο 3ος κύκλος του πολιτικού δράματος «Tyrant», έρχεται το FOX λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα στην Αμερική! Όλα τα επεισόδια του νέου κύκλου, θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand, μέσω FOX Play.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.