XBLOG logo @2x

Turing Phone Cadenza: Έρχεται με δύο Snapdragon CPUs, 60MP κάμερα και καινοτόμα μπαταρία

Αυτό το κινητό είναι... από άλλο πλανήτη!

Η Turing Robotic Industries έκανε την εμφάνισή της τον Απρίλιο του 2015 ανακοινώνοντας το Turing Phone με σώμα ισχυρότερο από το ατσάλι και το τιτάνιο, και τώρα θέλει να φέρει τα άνω-κάτω στην αγορά των smartphones με το Turing Phone Cadenza.


Το Turing Phone Cadenza είναι ότι πιο “τρελό” έχουμε δει μέχρι τώρα επειδή έρχεται με δύο chipsets Qualcomm Snapdragon 830, 12 GB μνήμη RAM (2 x 6GB LPDDR4X), 512 GB χωρητικότητα και υποδοχή για δύο κάρτες microSD έως 256 GB η καθεμία και τέσσερις κάμερες ανάλυσης 60-megapixels με τριπλό φακό και δυνατότητα λήψης iMax 6K βίντεο!

Σαν να μην ήταν αρκετά τα παραπάνω, διαθέτει ακόμη 5,8-ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels, δύο εμπρόσθιες κάμερες ανάλυσης 20-megapixels, τέσσερις υποδοχές nanoSIM, υποστήριξη πρωτοκόλλου WiGig, τεχνολογία ήχου Qualcomm Bluetooth aptX και Marshall London Global Equalizer. Όσο για την ενέργεια, θα έχει μπαταρία 2,400 mAh από υπερπυκνωτή γραφενίου και δεύτερη 1,600 mAh ιόντων λιθίου. Μια κυψέλη καύσιμου υδρογόνου θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή του ρεύματος.

Το λειτουργικό σύστημα του κινητού μας απογοητεύει λίγο επειδή είναι το Swordfish OS, βασισμένο στο Sailfish OS της Jolla, το οποίο θα διαθέτει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και θα μπορεί να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί την συσκευή με φωνητικές εντολές. Τέλος, το σώμα του θα είναι κατασκευασμένο από οξείδιο του γραφενίου με περίγραμμα Liquid Metal 2.0.

Turing Phone Cadenza specs

Πάντως η Turing Robotic Industries πέρσι απογοήτευσε τους καταναλωτές με τις καθυστερήσεις του Turing Phone και την μεταπήδηση της από το Android OS στο Sailfish OS. Ο Steve YL Chao (CEO & Chief Architect) της Turing Robotic Industries δήλωσε:

«It is our belief that we can disrupt the status quo by bringing the Turing Phone Cadenza from the future to the present.»

Το Turing Phone Cadenza θα παρουσιαστεί και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 αν ο Steve YL Chao μας λέει την αλήθεια.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.