XBLOG logo @2x

Έρχονται τρία αποκλειστικά παιχνίδια για το Google Stadia

Η Google ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει πέντε νέα παιχνίδια στην cloud gaming υπηρεσία Stadia, εκ των οποίων τα τρία θα είναι αποκλειστικά για κάποιο χρονικό διάστημα. Τα τρία αποκλειστικά παιχνίδια ονομάζονται Lost Words: Beyond the Page, Spitlings και Stacks on Stacks (on Stacks), ενώ τα υπόλοιπα Panzer Dragoon: Remake και Serious Sam Collection.

Τα νέα παιχνίδια του Google Stadia

Lost Words: Beyond the Page

Το Lost Words: Beyond the Page είναι ένα puzzle game που λαμβάνει χώρα στις σελίδες του ημερολογίου ενός νεαρού κοριτσιού. Οι παίχτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός φημισμένου συγγραφέα στον φανταστικό κόσμο της Estoria, όπου κάθε λέξη έχει μία δύναμη. Η αλληλεπίδραση με τις λέξεις θα τους βοηθήσει να λύσουν τους γρίφους και να περάσουν μοναδικά τμήματα σε στυλ platform μέσα σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον.

Spitlings


Το Spitlings είναι ένα action arcade παιχνίδι για έως τέσσερις παίκτες, όπου διαχειρίζεσαι ένα χαριτωμένο πλάσμα με δόντια που είτε τα φτύνει είτε τα χρησιμοποιεί για να πηδήξει. Περιλαμβάνει περισσότερες από 100 πίστες στο Story mode με cutscenes.

Stacks on Stacks (on Stacks)


Το Stacks on Stacks (on Stacks) είναι ένα 3D tower builder όπου η πρωταγωνίστρια Rockit καλείται να χρησιμοποιήσει το μαγικό κράνος της για να καθαρίσει τα πολύχρωμα τουβλάκια που γεμίζουν τον τρελό κόσμο της. Στόχος σου να χτίσεις σταθερους πύργους χρησιμοποιώντας πληθώρα ετεροδόξων υλικών όπως έργα τέχνης, μαγνήτες, ενυδρεία κλπ. Παράλληλα, θα πρέπει να υπερασπίζεσαι τους πύργους από τις επιθέσεις φαντασμάτων, δράκων και άλλων απειλών. Όταν τελειώσεις με επιτυχία το έργο σου, μπορείς να γκρεμίσεις τον πύργο εντυπωσιακά με μια γιγάντια μπάλα κατεδάφισης.

Το Stacks on Stacks (on Stacks) περιλαμβάνει εκτενές single player mode, αλλά και τοπικό co-op mode με διαχωρισμό της οθόνης για να παίζεις εναντίον κάποιου φίλου σου.

Panzer Dragoon

Το Panzer Dragoon είναι το remake του κλασικού παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 1995 για το Sega Saturn. Πιστό στο πρώτο παιχνίδι, με βελτιωμένα γραφικά και χειρισμό κατάλληλο για τον σύγχρονο gamer.

Σε έναν μακρινό πλανήτη συναντάς με δύο αρχαίους δράκους. Οπλισμένος με ένα θανατηφόρο όπλο του παρελθόντος και με τη βοήθεια του επίσης αρματωμένου μπλε δράκου σου, καλείται να εκπληρώσεις το πεπρωμένο σου και να αποτρέψεις τον πρωτότυπο δράκο από το να φτάσει στον πύργο.

Ταξίδεψε σε επτα απίστευτα ρεαλιστικά μέρη από τροπικές πόλεις στον ωκεανό μέχρι υπόγεια ερείπια. Πολέμησε εναντίον του Prototype Dragon που εμφανίζεται μαζί με γιγαντιαίες δρακομυγες, τρομακτικές σφήκες σε μέγεθος ανθρώπου, τεράστια σκουλήκια και ιπτάμενα διαστημόπλοια.

Serious Sam Collection


Το Serious Sam Collection περιλαμβάνει τους τρεις τίτλους της γνωστής σειράς fps, συμπεριλαμβανομένων των HD εκδόσεων των πρώτων δύο επεισοδίων και των δύο expansion packs του Serious Sam 3: BFE – The Legend of the Beast και Jewel of the Nile.

Μπείτε στον ρόλο του θρυλικού ήρωα Sam “Serious” Stone και ζήστε μια εκρηκτική εμπειρία σώζωντας τον κόσμο από την εισβολή των εξωγήινων. Από τα ερείπια της Αρχαίας Αιγύπτου μέχρι τη Νότια Αμερική, θα έρθετε αντιμέτωποι με τις ατελείωτες ορδές εχθρών έχοντας στη διάθεση σας ένα ιδιαίτερα ισχυρό οπλοστάσιο που περιλαμβάνει καραμπίνες, lasers, εκτοξευτές πυραύλων, κανόνια και ένα minigun.

Αν δεν θέλετε να παίζετε μόνοι σας, βγείτε στον πόλεμο εναντίον της ορδής Mental με έως 16 παίκτες σε online multiplayer ή έως 4 παίκτες σε τοπικό co-op mode.

Τα πέντε νέα παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα στο Google Stadia την άνοιξη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.