XBLOG logo @2x

TravelPlanet24: Κάνει το ταξίδι παιχνίδι!

Με ένα ακόμη φιλικότερο περιβάλλον και ταχύτερα συστήματα κρατήσεων που επιτυγχάνονται μέσω της συνεργασίας με την Amadeus, την κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική βιομηχανία, η travelplanet24.com φέρνει νέα δυναμική σχεδίαση και ευκολία στον χειρισμό τόσο στον τομέα της αναζήτησης του ξενοδοχείου ή της πτήσης που σας ενδιαφέρει όσο και στον τομέα της κράτησης, με πρώτιστο στόχο την καλύτερη δυνατή τιμή.

Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών μέσω ειδικών φίλτρων που επιτρέπει εύκολη και άνετη περιήγηση για να κλείσετε όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού, συνδυάζοντας αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτου, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ακόμη και online ταξί. Ενδεικτικό στοιχείο της ευχρηστίας του συστήματος είναι οι 3.500 αεροπορικές κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο μήνα λόγω της φιλικότερης προσέγγισης του site.

Στο ανανεωμένο travelplanet24.com έχετε την ευχέρεια να:

  • Κάνετε κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου για πτήσεις με το μοναδικό σύστημα Βest Price Mix που σας προτείνει την καλύτερη τιμή ανάμεσα σε 530 πτήσεις
  • Επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 70.000 ξενοδοχεία σε πάνω από 3.000 πόλεις σε όλο τον κόσμο
  • Nοικιάσετε αυτοκίνητο 24 ώρες το 24ωρο σε όλη την Ελλάδα και σε πάνω από 80 χώρες
  • Κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε Ελλάδα και Ιταλία με επιλογή από 30 ναυτιλιακές εταιρίες
  • Kάνετε online κράτηση για τη μεταφορά σας με ταξί από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι προς τον προορισμό σας

Και όπως πάντα, η travelplanet24.com εκπλήσσει ευχάριστα τους πελάτες της, με μοναδικές προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια και δώρα, που εξαργυρώνονται με κρατήσεις μέσω διαδικτύου.

Το www.travelplanet24.com είναι το εύχρηστο ταξιδιωτικό εργαλείο του σύγχρονου Έλληνα ταξιδιώτη, που εξυπηρετείται τόσο για την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων στις καλύτερες τιμές της αγοράς (μέσω του best – price – mix) και ξενοδοχείων όσο και για τη δημιουργία ατομικών ταξιδιωτικών πακέτων (dynamic packaging).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.