XBLOG logo @2x

Η TP-Link παρουσιάζει τα καινούργια router και range extender της

H TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει στη φετινή CES (Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρικών Καταναλωτικών ειδών) όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια απλούστερη, πιο ευχάριστη και «δικτυωμένη» ζωή. Δείτε τα τελευταία δικτυακά προϊόντα της TP-Link και τα πιο μοντέρνα αξεσουάρ για το «έξυπνο σπίτι» στο περίπτερο 30526 στο South Hall 3 του Συνεδριακού Κέντρου του Λας Βέγκας.

Η TP-Link θα παρουσιάσει επίσης το Deco, μια νέα σειρά Whole-Home Wi-Fi Systems που καλύπτει την ανάγκη για ταχύτερη και πιο αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο, λόγω του αυξανόμενου αριθμού των συνδεδεμένων συσκευών σε όλο το σπίτι.

  • Το Deco M5 Router χρησιμοποιεί την τελευταίας τεχνολογίας Wi-Fi για να παρέχει συνεχή ασύρματη σύνδεση σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.
  • Το Deco M5 Plus Router με Powerline είναι η πιο προηγμένη έκδοση που διαθέτει ενσωματωμένη Powerline τεχνολογία. Αυτό το router είναι το πρώτο Whole-Home Wi-Fi System που ενσωματώνει Wi-Fi και τεχνολογίες Powerline σε μία μικρής κλίμακας κατασκευή, παρέχοντας ακόμη πιο ισχυρή σύνδεση για ασύρματες συσκευές σε όλο το σπίτι.

“Με τις απαιτήσεις των καταναλωτών να αυξάνονται, οι κατασκευαστές  και οι πάροχοι τεχνολογίας πρέπει να συνεργαστούν αποτελεσματικά για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της διαχείρισης της απόδοσης του δικτύου” δήλωσε ο Rahul Patel, Senior Vice President, διαχείρισης προϊόντων, Qualcomm Technologies, Inc. “Το TP-Link Deco,  εξοπλισμένο με τις προηγμένες λύσεις της Qualcomm Wi-Fi, διασφαλίζει ότι οι καταναλωτές θα έχουν μια εύκολη στη χρήση και πιο ομαλή εμπειρία σύνδεσης από ποτέ “.

Επιπρόσθετα, με την παρουσίαση του TP-Link Deco και την πλήρη σειρά των έξυπνων αξεσουάρ για το σπίτι, η TP-Link θα παρουσιάσει στην έκθεση δύο νέα προϊόντα δικτύωσης , το AC2300 Wireless MU-MIMO Gigabit Router και το RE650 AC2600 Wi-Fi Range Extender τεχνολογίας MU-MIMO.

  • Το AC2300 Wireless MU-MIMO Gigabit Router σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε 4K (υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας) ταινίες και να απολαύσετε υψηλής ταχύτητας παιχνίδια με το γρήγορο Wave 2 Wi-Fi. Αυτό το ισχυρό router μπορεί να αναγνωρίσει πολλές συσκευές ταυτόχρονα, τοποθετώντας την κάθε μια από αυτές  στην καλύτερη συχνότητα Wi-Fi για να μεγιστοποιηθεί η απόδοσή της. Επιτρέπει ακόμα στους χρήστες να δώσουν προτεραιότητα σε παιχνίδια, ταινίες και άλλο περιεχόμενο ή να αναθέσουν το ανάλογο bandwidth στη συσκευή που χρησιμοποιούν περισσότερο.
  • Το RE650 AC2600 Wi-Fi Range Extender επεκτείνει το ισχυρό σήμα Wi-Fi σε όλο το σπίτι, εξαλείφοντας τις νεκρές ζώνες, τις διακοπές σήματος  και τη διακεκομμένη σύνδεση. Το RE650 λειτουργεί με οποιοδήποτε Wi-Fi router, σημείο πρόσβασης ή modem router για να επεκτείνει την κάλυψη Wi-Fi και την απόδοση σε συσκευές σε όλες τις γωνιές του σπιτιού σας.

“Κτίζοντας στην κληρονομιά δικτύωσης 20 χρόνων της TP-Link, συνεχίζουμε να καινοτομούμε,  ενώ παρουσιάζουμε μια νέα σειρά από συναρπαστικά  προϊόντα δικτύωσης και προϊόντα για το έξυπνο σπίτι, τα τελευταία από τα οποία είμαστε υπερήφανοι που τα παρουσιάζουμε στη φετινή CES” είπε ο Lewis Wu, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της TP-Link ΗΠΑ. “Απώτερος στόχος μας είναι να παρέχουμε λύσεις δικτύωσης για ολόκληρο το σπίτι που θα λειτουργούν μαζί, για να σας προσφέρουν Wi-Fi που λειτουργεί τέλεια σε κάθε δωμάτιο και έξυπνα προϊόντα που θα σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε το σπίτι σας όπως ακριβώς θέλετε.”

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η TP-Link θα φιλοξενήσει πολλές διαδραστικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες στο χώρο που θα αναδείξουν το πώς οι καταναλωτές μπορούν να δικτυωθούν, να ελέγξουν και να επεκτείνουν την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα σε όλο το σπίτι. Πέρα από επιδείξεις προϊόντων, θα υπάρξει και η ευκαιρία να παίξετε εναντίον των ομάδων Dignitas gamers, Ellektrikk, PTERODACTYLSFTW, Xpecial και Keane. Το περίπτερο θα περιλαμβάνει επίσης ένα καφέ-μπαρ για να κρατήσει τους επισκέπτες σε εγρήγορση, ένα photo booth  για αναμνηστικές φωτογραφίες  και τον Bailey, την μασκότ της ομάδας LA Kings, ο οποίος αναμένεται να κάνει μια επίσκεψη για παρέα με τους φιλάθλους της ομάδας. Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο στο www.tp-link.us/CES.

Όλα τα προϊόντα της TP-Link για οικιακή δικτύωση και έξυπνες λύσεις για το σπίτι θα είναι διαθέσιμα για επίδειξη στο περίπτερο  της TP-Link 30526 στο South Hall 3  σε όλη τη διάρκεια της CES, μεταξύ 5-8 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.