XBLOG logo @2x

Toshiba WL768, Επειδή θέλεις Full HD LED 3D TV με Edge LED οπίσθιου φωτισμού τώρα!

Τη διάθεση της σειράς τηλεοράσεων Toshiba WL768, που είναι η πρώτη σειρά 3D τηλεοράσεων τεχνολογίας Edge LED οπίσθιου φωτισμού, ανακοίνωσε η Intersys. Πρόκειται για τρία νέα μοντέλα 3D τα οποία προσφέρουν πραγματικά κινηματογραφική ποιότητα εικόνας, χάρη σε μια σειρά νέων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από την Toshiba. Συνδυάζοντας την κορυφαία τεχνολογία με τον κομψό και ελκυστικό σχεδιασμό, αποτέλεσμα της συνεργασίας Toshiba και JACOB JENSEN DESIGN, όλες οι τηλεοράσεις της σειράς WL768 θα αποτελέσουν αδιαμφισβήτητα το επίκεντρο κάθε σαλονιού.

Η συνεργασία με την JACOB JENSEN DESIGN

Οι σχεδιαστές δημιούργησαν μια μοντέρνα, κομψή και εξαιρετικά λεπτή (μόλις 2,89 εκ.) συσκευή με υψηλής ποιότητας υλικά, όπως γυαλί και μέταλλο, σε ένα συνδυασμό πλήρους αρμονίας, εμφάνισης και λειτουργικότητας. Ο καινοτόμος σχεδιασμός του σημείου που ενώνει τη βάση με το σώμα είναι αψεγάδιαστος, και δίνει την εντύπωση ότι η τηλεόραση “ίπταται”. Επιπλέον, αντί για πλαϊνά πλήκτρα, τα μοντέλα της σειράς WL768 ελέγχονται από ένα πάνελ αφής, που ενσωματώνεται στην γυάλινη εμπρόσθια επιφάνεια.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε 3D και 2D

Η κορυφαία ποιότητα εικόνας 3D στην οθόνη Edge LED οπίσθιου φωτισμού με τη δυναμική αναλογία αντίθεσης 7.000.000:1, στηρίζεται στην ισχύ υπολογισμού της μονάδας επεξεργασίας MetaBrain και στις εγκεκριμένες τεχνολογίες βελτίωσης εικόνας και κίνησης, όπως οι Resolution+ και Active Vision M200HD Pro. Η τεχνολογία των 200Hz προσφέρει ήπια κίνηση ακόμα και σε σκηνές γρήγορης δράσης, αλλά και εξυπηρετεί την ταχύτατη απόκριση που απαιτείται για τον επαρκή διαχωρισμό των εικόνων λαμβάνουν τα μάτια ώστε να λειτουργήσει η τρισδιάστατη ψευδαίσθηση. Για την επίτευξη εκπληκτικής ποιότητας εικόνας, και σε κατάσταση 3D, η Toshiba ενσωμάτωσε πολλές ακόμα καινοτόμες τεχνολογίες, για να προσφέρει μια συγκλονιστική κινηματογραφική εμπειρία.

  • Τεχνολογία ενεργού κλείστρου: Η σειρά WL768 χρησιμοποιεί την τεχνολογία ενεργού κλείστρου για τη διατήρηση Full HD ποιότητας εικόνας, ακόμα και όταν πραγματοποιηθεί αλλαγή σε 3D. Τα γυαλιά ενεργού κλείστρου (συμβατά 3D γυαλιά της Toshiba) είναι συγχρονισμένα με τον ρυθμό ανανέωσης της εικόνας της τηλεόρασης, μέσω ενός πομπού υπερύθρων, που είναι πλήρως ενσωματωμένος στη συσκευή.
  • Intelligent 3D: Για να αντισταθμίσει τις συνέπειες από τη χρήση γυαλιών ενεργού κλείστρου, όπως η απώλεια φωτεινότητας στην όραση και η αλλαγή στην αντίθεση του χρώματος, όλες οι συσκευές της σειράς WL768 διαθέτουν τεχνολογία Intelligent 3D. Αυτή η εφαρμογή βελτιώνει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης και την αναπαραγωγή χρωμάτων, αμέσως μόλις ανιχνεύσει σήμα 3D.
  • 3D Resolution+: Για να είναι πλήρως προετοιμασμένη για τη μελλοντική τηλεοπτική μετάδοση τρισδιάστατου περιεχομένου, η Toshiba τελειοποίησε την εγκεκριμένη τεχνολογία Resolution+ βελτίωσης εικόνας 2D. Οι συνηθισμένες ψηφιακές τηλεοράσεις παρέχουν περιορισμένο εύρος ζώνης και συνήθως μεταδίδουν την εικόνα με τεχνολογία “side by side”, που χρησιμοποιεί ένα και μοναδικό καρέ 1080p για τη μετάδοση από τα αριστερά προς τα δεξιά (μετατοπίζοντας το καρέ πλαγίως). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της ανάλυσης και της ευκρίνειας των προγραμμάτων 3D σε σχέση με εκείνες των δίσκων Blu-ray 3D, για παράδειγμα. Χρησιμοποιώντας πολύπλοκους αλγόριθμους, η τεχνολογία 3D Resolution+ αναλύει καθεμία εικόνα και βελτιώνει τη λεπτομέρεια και την υφή σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, για να αποδώσει μια εικόνα 3D ποιότητας πολύ κοντινής σε Full HD, από ένα σήμα εισόδου “side by side”. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια πραγματικά ευκρινή και λεπτομερέστατη τρισδιάστατη εικόνα.

Εύκολη και απλή ενοποίηση στο οικιακό δίκτυο

Η σειρά WL768 είναι πλήρως εξοπλισμένη για να συνδεθεί εύκολα στο τοπικό δίκτυο. Η συμβατότητα με Windows 7 επιτρέπει τη ροή περιεχομένου στην τηλεόραση, πατώντας το “play to” στις επιλογές μενού του Windows Media Player από φορητό υπολογιστή με Windows 7. Η σειρά WL768 διαθέτει επίσης και περιβάλλον χειρισμού WLAN που προσφέρει εύκολη εγκατάσταση σε ασύρματο δίκτυο. Οι θύρες USB που υποστηρίζουν μια μεγάλη γκάμα format, όπως DivX HD, MKV, JPEG και MP3 και τέσσερις θύρες HDMI που δέχονται ροές ασυμπίεστων δεδομένων από διάφορες πηγές, συμπληρώνουν την ολοκληρωμένη σειρά επιλογών περιβάλλοντος χειρισμού.

Χαλαρώστε και απολαύστε εκπληκτική εικόνα και ζωντανό ήχο

Η εντυπωσιακή εμπειρία θέασης 3D συμπληρώνεται από πλήρη και ζωντανό ήχο, μέσω των πανίσχυρων ηχείων. Για την ενίσχυση της αναπαραγωγής των μπάσων, τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν ενσωματωμένο subwoofer με έξοδο στα 10 Watt και στα 20 Watt στην έκδοση με οθόνη 55’’. Το σύστημα ισοστάθμισης Audyssey EQ αντισταθμίζει την ακουστική ενόχληση που προκαλείται από τις συχνότητες οι οποίες είτε επικρατούν είτε είναι δευτερεύουσες, προσφέροντας ζωντανό και καλά ισοσταθμισμένο ήχο σε όλο το πεδίο ακουστικής.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.