XBLOG logo @2x

Toshiba: Νέες σειρές W4, L4, L6, L7, συνδυάζουν Toshiba Cloud TV με νέο design

Διευρύνοντας συνεχώς την τηλεοπτική εμπειρία των χρηστών της, η Toshiba Ευρώπης διαθέτει τις νέες Smart TV σειρές HD LED τηλεοράσεων W4, L4, L6 και L7, τις οποίες είδαμε σε εκδήλωση που έκανε πρόσφατα η εταιρία στο Grand Resort Lagonissi, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τη νέα σειρά 3D Smart LED τηλεοράσεων L9 Ultra HD.

Το Cloud TV είναι η καινούργια προσέγγιση της Toshiba στη συνδεδεμένη τηλεοπτική ψυχαγωγία, που αξιοποιεί στο έπακρο την έξυπνη πρόσβαση σε περιεχόμενο, την αναζήτηση και τις συστάσεις όπως και το social networking μέσα από το Cloud. Όλες οι σειρές κυκλοφορούν βάσει του ενιαίου design της Toshiba, σε εκδοχές σε ματ ή γυαλιστερό μαύρο, και με μεγάλη γκάμα μεγεθών στις οθόνες, από 32” έως 58”.

Κάτι παραπάνω από Internet TV

Το νέο Toshiba Cloud TV περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που ενδυναμώνουν την τηλεοπτική εμπειρία. Η εξατομίκευση είναι ο πυρήνας του Toshiba Cloud TV, έτσι ώστε διαφορετικοί χρήστες να ανταλλάσουν απόψεις περιεχομένου και σχετικά feeds κοινωνικής δικτύωσης που είναι σχεδιασμένα με βάση το γούστο και τις προτιμήσεις του καθενός.

Βάσει ενός προτεινόμενου αλγόριθμου, η σχετική υπηρεσία δημιουργεί ανανεωμένες λίστες περιεχομένου που είναι διαθέσιμες για τις επόμενες 7 ημέρες. Ένα δυναμικό εργαλείο αναζήτησης εξερευνά τις αγαπημένες σειρές, ταινίες αθλητικά προγράμματα, και ακόμα περισσότερα από τα προγράμματα που βρίσκονται στον Οδηγό Ηλεκτρονικών Προγραμμάτων (EPG) και στις υπηρεσίες Video-on-Demand υπηρεσίες καθώς και αποθηκευμένα σε άλλες συσκευές του δικτύου.

Οι χρήστες δεν εξαρτώνται πλέον από τις προγραμματισμένες επιλογές των τηλεοπτικών καναλιών. Η μόνη ερώτηση για αυτούς είναι τι πραγματικά θέλουν να δουν.

Κοινωνικές Τηλεοπτικές Υπηρεσίες

Πέρα από το γεγονός ότι προσφέρει μια έξυπνη και προσωπική αναζήτηση και προτάσεις, καθώς και premium TV apps ή πρακτικά εργαλεία όπως δελτία καιρού, το Toshiba Cloud TV επίσης επιτρέπει στους χρήστες του να επικοινωνούν με το περιεχόμενο των τηλεφωνικών τους συσκευών1. Το portal προσφέρει Social TV λειτουργίες, όπως Family Calendar και Personal Messaging, καθώς επίσης και live tweets για τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά show στο διαδίκτυο, ή απλά για το show που οι χρήστες βλέπουν τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ενιαία εμπειρία χρήσης

Το Toshiba Cloud TV είναι γραφικά σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο όπου οι χρήστες θα μπορούν εύκολα και διαισθητικά να περιηγούνται στις υπηρεσίες που τους παρέχονται. Η απλότητα και το στυλ του νέου design τηλεοράσεων της Toshiba, συνδέει τη νέα φόρμα των τηλεοράσεων με την συνολική εμπειρία του καταναλωτή. Κοινώς δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να έρθει σε πρόσβαση με τα βασικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης, όπως το Open Browser και το Intel WiDi ή οι εγγραφές και υπενθυμίσεις. Επίσης προσφέρει πρόσβαση σε υλικό αποθηκευμένο σε USB ή DLNA συσκευές στο οικιακό δίκτυο.

Υψηλή ποιότητα Toshiba

Με τις νέες σειρές W4, L4, L6 και L7, η Toshiba συνεχίζει να προσφέρει μια ευρεία επιλογή για τον καταναλωτή αναφορικά με το μέγεθος της οθόνης, το υλικό και το χρώμα, καθώς και την τεχνολογία οθόνης ή τα επιμέρους χαρακτηριστικά. Επιπλέον, η σειρά L7 είναι έτοιμη για να απολαύσετε 3D περιεχόμενο σε ανάλυση Full HD κάνοντας χρήση του 3D active shutter technology.

Η πρόσθετη τεχνολογία μετατροπής 2D σε 3D αξιοποιεί πλήρως τη 3D τηλεόρασή σας, ακόμη και όταν παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα ή ταινίες που είχαν αρχικά προβλεφθεί σε 2D. Επιπρόσθετα όλες οι Full HD τηλεοπτικές σειρές (HD Ready για τη σειρά W4) έχουν κοινό σημείο δημοφιλείς λειτουργίες όπως το Active Motion & Resolution (AMR) 50, 100 or 200 για καλύτερη ποιότητα και εξαιρετική εικόνα σε σπορ και σκηνές δράσης. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένο Wi-Fi και είναι εξοπλισμένα με πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας για εύκολη ανταλλαγή περιεχομένου μεταξύ των συσκευών και επαρκές USB Video Recording3.

Διακριτική εμφάνιση

Οι σειρές W4, L4, L6 και L7 διαθέτουν τα στοιχεία της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της Toshiba. Χαρακτηριστικά της είναι τα λεπτά στοιχεία και οι στρογγυλεμένες γωνίες και καμπύλες. Οι σειρές δημιουργήθηκαν ώστε να ταιριάζουν με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση. Οι σειρές W4, L4 και L6 έχουν ένα μαύρο ματ σκελετό, ενώ η σειρά L7 κυκλοφορεί σε γυαλιστερό μαύρο. Επιπλέον, ο λεπτός σχεδιασμός των L6 και L7 διαθέτει φίνα ασημί τελειώματα.

Σειρά Toshiba L7 3D Full HD LED TV με Toshiba Cloud TV

  • Ανάλυση: Full HD 3D 1080p με 200 AMR (Active Motion & Resolution), Resolution+; 3D active shutter technology2; 2D to 3D conversion
  • Μεγέθη: 40”, 50”, 58”
  • Smart TV: Toshiba Cloud TV περιλαμβάνει: MediaGuide, Open Browser, Skype, built-in Wi-Fi, Intel WiDi 3.5, Toshiba AppsConnect, USB Video Recording3, HbbTV4, Skype ready
  • DVB-T/DVB-T24/DVB-C/DVB-S/DVB-S2, analogue
  • Συνδέσεις: 4x HDMI (incl. 1x HDMI with MHL support), 2x USB
  • Ήχος: Audyssey Volume Extension, Dolby Digital Pulse
  • Χρώματα: μαύρο ματ (40” και 50”) και γυαλιστερό μαύρο (58”), με ασημένιο φινίρισμα
  • Βάση: 58” frame stand 40”, 50” flat stand

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.