XBLOG logo @2x

Αυτή είναι η νέα Toshiba Camileo X-Sports sportscam [IFA 2013]

Η Toshiba παρουσίασε στην IFA 2013 τη νέα Camileo X-Sports sportscam με 2.0” ενσωματωμένη οθόνη LCD. Κατασκευασμένη για να καταγράφει τις πιο σημαντικές σκηνές δράσης, είναι η ιδανική συσκευή για διάφορες χρήσεις – είτε πρόκειται για την αγαπημένη σας συναυλία, το οικογενειακό βίντεο των γιορτών, αθλητικά γεγονότα ή στιγμές αδρεναλίνης.

Δείτε το βίντεο!

Προστασία από νερό, χιόνι και κραδασμούς

Η Camileo X-Sports διατίθεται με ένα ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα που είναι αδιάβροχο έως 60 μέτραi, Είτε ο χρήστης κάνει ποδηλασία, κολύμβηση, σκι ή snowboarding, μπορεί να χρησιμοποιεί τη συσκευή με άνεση – χωρίς να ανησυχεί για ζημιά από το νερό. Χωρίς το αδιάβροχο περίβλημα, η Camileo X-Sports είναι ανθεκτική στις πτώσεις μέχρι 1.5 μέτρο ώστε να διευκολύνει τις λήψεις κατά τη διάρκεια σπορ που μπορεί η κάμερα να πέσει ή να χτυπηθεί.

Hands-free χειριστήριο

Με χειριστήριο που φοριέται στον καρπό, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τη δράση χωρίς να χρειάζεται να απασχολούν τα χέρια τους ή να απομακρύνουν το βλέμμα τους από τα κύματα ή το βράχο. Η LED επιφάνεια του χειριστηρίου δείχνει ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της Camileo X-Sports μέσα από διάφορους φωτεινούς συνδυασμούς, και επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν στιγμιαία μεταξύ photo και video mode.

Ευρεία γκάμα συμπληρωματικών αξεσουάρ

Η Camileo X-Sports που διατίθεται σε οικονομική τιμή με συμπληρωματική αξία. Διατίθεται με διάφορα συμπληρωματικά αξεσουάρ, που επιτρέπουν στους χρήστες να συνδυάσουν την Camileo X-Sports με άλλον εξοπλισμό. Ένα επίπεδο clip και κολλητικές ταινίες, της επιτρέπουν να κολληθεί σε κράνος ή σανίδα του σερφ για τις καλύτερες λήψεις ενώ κάνετε snowboarding, ποδηλασία ή δαμάζετε τα κύματα. Εναλλακτικά μπορεί να τοποθετηθεί πίσω ή στα πλάγια ενός ποδηλάτου, χρησιμοποιώντας το ειδικό αξεσουάρ για το ποδήλατο. Η Camileo X-Sports με αντικραδασμική προστασία μπορεί επίσης να τοποθετηθεί πάνω σε τρίποδο χωρίς το αδιάβροχο περίβλημα, για επιπλέον ευελιξία και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διατίθενται επίσης προαιρετικά αξεσουάρ για το θώρακα ή το κεφάλι.

Ανεβάστε εύκολα φωτό και βίντεο

Η Camileo X-Sports διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi® και όταν χρησιμοποιείται με το ‘Wi-Fi Connect’ app της Toshiba επιτρέπει στους χρήστες να χειρίζονται τη συσκευή από το smartphoneή το tableti. Επιπλέον τους δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζουν την ιδανική γωνία λήψεως και να κάνουν zoom in ή out σε αντικείμενα, play back περιεχομένου και να αλλάζουν τις ρυθμίσεις για περισσότερη ευελιξία. Η εφαρμογή προσφέρει ακόμη γρήγορη και εύκολη πρόσβαση ώστε να μοιράζεστε video και φωτογραφίες με φίλους στα κοινωνικά δίκτυα – που περιλαμβάνουν Facebook και YouTube.

Καταγράψτε κάθε λεπτομέρεια της δράσης

Η Camileo X-Sports διαθέτει ευρύ γωνιακό φακό ώστε να αιχμαλωτίζει όλη τη λήψη και ανάλυση Full HD 1080p έως 60 frames per second με εντυπωσιακό σε απόδοση 12MP CMOS sensor, ώστε να υπάρχει καθαρότητα σε κάθε λεπτομέρεια στην ενσωματωμένη 5.08cm (2.0”) LCD οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν μεταξύ φωτογραφίας και βίντεο ή και τα δύο ταυτόχρονα – οι φωτογραφίες μπορούν να είναι συνεχείς, ή με διαλείμματα μεταξύ τους ενώ οι σκηνές δράσης μπορούν να γίνουν το υλικό σε ένα συνεχές βίντεο.

Η λειτουργία Electronic Image Stabiliser βοηθάει στη σταθεροποίηση της λήψης εν κινήσει, ενώ το έξυπνο design επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργεί ιδανικά. Η δυνατότητα micro-SD, mini-HDMI και micro-USΒ, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν,να μεταφέρουν και να αποθηκεύουν περιεχόμενο ή να το αναπαράγουν στη μεγαλύτερη οθόνη μιας HD TV.

Η Camileo X-Sports θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπηγ το τελευταίο τρίμηνο του 2013.

Toshiba Camileo X-Sports action camcorder

  • Full HD ανάλυση έως 1920 x 1080p (60fps)
  • 12MP CMOS Sensor
  • 5.08cm (2.0”) ενσωματωμένη οθόνη LCD
  • 10x digital zoom
  • Ultra-wide γωνιακοί φακοί
  • Electronic image stabiliser
  • Διασυνδέσεις: Micro-USB και Mini-HDMI
  • Micro-SDTM / SDHCTM/ SDXCTM card slot up έως 64GB
  • WiFi 802.11 b/g/n συνδεσιμότητα μέσω ‘WiFi Connect’ app
  • Επιπλέον λειτουργίες: Photo burst, time lapse, ταυτόχρονη λήψη φωτογραφίας και βίντεο,δυνατότητα συνεχούς φωτογράφησης, upside down, spot meter, looping video, self time, date printing
  • Διαστάσεις: 73 x 49.5 x 29.5mm
  • Βάρος: 94g (περιλαμβάνεται το βάρος της μπαταρίας)
  • Χρώμα: μαύρο
  • Συνοδευτικά αξεσουάρ: Αδιάβροχο περίβλημα (έως 60 μέτρα ), αυτόματο χειριστήριο, επίπεδη αυτοκόλλητο κλιπ, καμπυλωτό κλιπ, κλιπ για το πλάι, κλιπ ποδηλάτου, ταινία για κράνος, surfboard, κλιπ για τρίποδο

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.