XBLOG logo @2x

Toshiba: 24 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας τηλεοράσεων

Καλά τα νέα για όσους επιλέξουν να αγοράσουν μία Toshiba Regza τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, αφού η Intersys, αντιπρόσωπος των προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας της Toshiba για την ελληνική αγορά, επεκτείνει την εγγύηση καλής λειτουργίας τους στους 24 μήνες. Η διετής εγγύηση ισχύει για τις τηλεοράσεις LCD Regza που έχουν αγοραστεί από τις 7 Σεπτεμβρίου 2009 και είναι από 19 έως 55 ιντσών.

Το επίσημο press release:

Η Toshiba με τη νέα σειρά τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας REGZA αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση. H Intersys A.E, η επίσημη αντιπρόσωπος προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας της Toshiba για την ελληνική αγορά, αλλάζει από σήμερα τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε τα κορυφαία προϊόντα της Toshiba, καθώς επεκτείνει την εγγύηση καλής λειτουργίας στους 24 μήνες.

Η διετής εγγύηση ισχύει για όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων της αναγνωρισμένης σειράς LCD Regza που οι καταναλωτές θα προμηθευτούν από την 7 Σεπτεμβρίου 2009, επιλέγοντας –ανάλογα με τις ανάγκες τους- από μια ευρεία γκάμα 19 έως 55 ιντσών.

Σχετικά με την Toshiba

H Toshiba αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας παγκοσμίως. Κατασκευάζει και προτείνει κορυφαίες λύσεις σε ηλεκτρονικό και ηλεκτρικό εξοπλισμό, συστήματα πληροφορικής και επικοινωνίας, ψηφιακά καταναλωτικά προϊόντα και ηλεκτρονικές συσκευές, συστήματα ισχύος και συστήματα υποδομών. Στα μεσοπρόθεσμα επιχειρηματικά σχέδιά της, η Toshiba εντάσσει τη διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη ενός επικερδούς ομίλου εταιρειών με ευρύ φάσμα δράσης τόσο σε ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές όσο και σε κλάδους σταθερούς ανάπτυξης. Σήμερα, η Toshiba απασχολεί περί τους 172.000 υπαλλήλους παγκοσμίως και οι ετήσιες πωλήσεις της ανέρχονται σε περισσότερα από 54 δισ. δολάρια. Για περισσότερα επισκεφθείτε το www.toshiba.co.jp.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.