XBLOG logo @2x

Toshiba: Μεγάλο βάρος στην εγγύηση των laptop

H Toshiba Computer Systems Division ανακοινώσε την επέκταση της προώθησης “Εγγύηση ό,τι κι αν συμβεί” σε συνδυασμό με μια νέα δυνατότητα που προσφέρει απαράμιλλη προστασία στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες. Η διάρκεια της προώθησης “Εγγύηση ό,τι κι αν συμβεί” παρατείνεται έως τις 31 Αυγούστου του 2009.

Παράλληλα, η Toshiba έχει προσθέσει μια μοναδική δυνατότητα προστασίας σε περίπτωση ανεργίας, η οποία δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράζουν laptops Toshiba με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από ό,τι παλαιότερα.

Οι καταναλωτές που θα αγοράσουν laptop Toshiba και χάσουν αναπάντεχα τη δουλειά τους εντός ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς του laptop, θα μπορούν να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων τους. Επίσης, στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς, η Toshiba θα τους επιτρέψει να κρατήσουν το μοντέλο που αγόρασαν.

Μετά την πρώτη παρουσίαση της προώθησης “Εγγύηση ότι κι αν συμβεί” τον Φεβρουάριο του 2009, η Toshiba προσφέρει απόλυτη εξασφάλιση όταν αγοράζουν ένα laptop. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι καταναλωτές που αγοράζουν laptops Toshiba δικαιούνται σύνθετη κάλυψη από τυχαία ζημία του laptop, προστασία από κλοπή, καθώς και απλή εγγύηση ικανοποίησης του πελάτη που επιτρέπει στους καταναλωτές να επιστρέψουν το προϊόν που έχουν αγοράσει, εάν δεν είναι 100% ικανοποιημένοι.

Η επέκταση της προώθησης “Εγγύηση ότι κι αν συμβεί” της Toshiba έως την 31η Αυγούστου του 2009, παρέχει στους καταναλωτές επιπλέον χρόνο τεσσάρων μηνών για να αγοράσουν ένα laptop της Toshiba κι έτσι να επωφεληθούν από την προσφορά. Ξεκινώντας από την 1η Μαΐου, όλοι οι καταναλωτές που εγγράφονται για να συμμετάσχουν σε αυτή την προώθηση θα δικαιούνται επίσης την κάλυψη για τους ανέργους.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site της Toshiba.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.