XBLOG logo @2x

Αυτές είναι οι Top 10 Καλοντυμένες του 2011

Τα περιοδικά μόδας τους έχουν αφιερώσει εκατοντάδες σελίδες και τα απανταχού κορίτσια έχουν αποπειραθεί να αντιγράψουν το look τους.

Οι κυρίες που ακολουθούν ξεχώρισαν για τις μοναδικές τους στυλιστικές επιλογές το 2011 και για το λόγο αυτό βρίσκονται στο πιο λαμπερό countdown που ετοίμασε το xblog.gr για εσάς.

10. Jennifer Lopez

Ο χωρισμός της φαίνεται πως την ανανέωσε και της έδωσε νέο αέρα, αν και ούτως ή άλλως πρόσεχε ιδιαιτέρως την εμφάνισή της σε κάθε έξοδο. Εδώ και καιρό διαθέτει και τη δική της φίρμα ρούχων με το σχέδια που απευθύνονται σε γυναίκες με καμπύλες.

9. Rosie Huntington-Whiteley

Η πρωταγωνίστρια των Transformers είναι τόσο όμορφη που ελάχιστη σημασία έχει το τι φοράει… Εκτός από το ότι κατόρθωσε να εκτοπίσει την Megan Fox από το ρόλο κέρδισε και μια θέση στη δεκάδα μας για τις επιλογές της στο ντύσιμο.

8. Florence Welch

Η τραγουδίστρια των Florence and the Machine μαγεύει όχι μόνο με τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και με τα σύνολα που επιλέγει συνδυάζοντας πάντα το μοντέρνο με το ρομαντικό στοιχείο ενώ οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές της εμπιστεύονται τις δημιουργίες τους.

7. Mila Kunis

Η εμφάνισή της στο Blake Swan και Friends with Benefits εκτίναξαν τις μετοχές της μικροκαμωμένης ηθοποιού, η οποία φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον κόσμο της μόδας, επιλέγοντας συχνά σέξι σύνολα για τις εμφανίσεις της.

6. Jennifer Aniston

Ανακηρύχθηκε πρόσφατα από το περιοδικό Men’s Health ως η ωραιότερη γυναίκα όλων των εποχών ξεσηκώνοντας πλήθος αντιδράσεων για τα υπόλοιπα φαβορί που έχασαν εξαιτίας της. Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι διαχρονικά μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες.

5. Emma Watson

Από την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά ταινιών Harry Potter έχει περάσει αρκετός καιρός και στο διάστημα που μεσολάβησε η γλυκιά Emma εξέλιξε όχι μόνο το υποκριτικό της ταλέντο αλλά και το αισθητικό της κριτήριο με εξαιρετικές πάντα επιλογές.

4. Pippa Middleton

Στο βασιλικό γάμο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το εφαρμοστό λευκό φόρεμα, ενώ μονοπώλησε το ενδιαφέρον με τις πικάντικες φωτογραφίες της που δημοσιεύτηκαν. Όταν ο θόρυβος κόπασε, αναδείχθηκε και το εξαιρετικό γούστο της όσον αφορά κυρίως στο casual ντύσιμο με επιλογές που συχνά δεν υπερβαίνουν σε budget τις 200 λίρες.

3. Emma Stone

Από τα φρέσκα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα του Hollywood ξεχώρισε για το υποκριτικό της ταλέντο, την μπάσα φωνή της και τα κατακόκκινα μαλλιά της – σήμα κατεθέν. Οι στυλιστικές της επιλογές είναι πάντα εξαιρετικές και η τρίτη θέση δικαιωματικά της ανήκει.

2. Blake Lively

Λίγο η συμμετοχή της στη σειρά Gossip Girl, λίγο η έμφυτη αίσθηση του στυλ, χάρισαν στην ξανθομαλλούσα ηθοποιό, εκτός από εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και μια θέση στα ντεφιλέ δίπλα στην Αnna Wintour, διευθύντρια της Vogue. Δικαιωματικά στη δεύτερη θέση η πανέμορφη Blake που αναδεικνύει τέλεια τα σύνολα των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

1. Kate Middleton

Αντικείμενο φθόνου από εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, όχι μόνο γιατί τη χρονιά που πέρασε πραγματοποίησε το όνειρό κάθε κοριτσιού και παντρεύτηκε έναν πρίγκιπα,  αλλά και γιατί η γκαρνταρόμπα της αποτελεί την επιτομή του στυλ. Από το νυφικό της φόρεμα και τις επίσημες τουαλέτες μέχρι τα καθημερινά σακάκια και μαγιό η Kate κερδίζει τις εντυπώσεις και την πρώτη θέση. Ήταν ούτως ή άλλως η χρονιά της…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.