XBLOG logo @2x

TomTom Urban Rider: GPS για Μοτοσυκλέτα

Χθες το απόγευμα βρέθηκα στην Αίγλη Ζαππείου για την παρουσίαση του TomTom Urban Rider. Πρόκειται για μία συσκευή GPS η οποία προορίζεται ειδικά για μοτοσυκλετιστές, αφού ενσωματώνει κάποια χαρακτηριστικά για την ευκολότερη πλοήγηση όσων ταξιδεύουν με μοτοσυκλέτα ή μηχανή αν προτιμάτε καλύτερα.

Το TomTom Urban Rider διαθέτει απλοποιημένο μενού, με δύο επιλογές “Πλοήγηση σε” και “Αναζήτηση στο χάρτη” το οποίο οι μοτοσυκλετιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολύ εύκολα χωρίς να βγάλουν τα γάντια τους, αφού η οθόνη αφής διαθέτει μεγάλα εικονίδια και είναι φιλική στη χρήση με γάντια.

Σε ότι αφορά στην ασφάλεια, μια προσθήκη στα προϊόντα Rider είναι το χαρακτηριστικό της προηγμένης καθοδήγησης στις λωρίδες. Στους πιο δύσκολους κόμβους, το χαρακτηριστικό αυτό παρέχει μια ρεαλιστική τρισδιάστατη απεικόνιση του κόμβου προσφέροντας στους οδηγούς ευκολία και ασφάλεια.

Για την καλύτερη ενημέρωση των χαρτών, το TomTom Urban Rider χρησιμοποιεί την τεχνολογία Map Share. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν οι ίδιοι διορθώσεις στους χάρτες και να επωφελούνται από τις χιλιάδες διορθώσεων που πραγματοποιούν άλλοι χρήστες της TomTom καθημερινά, χωρίς χρέωση.

Η συσκευή διαθέτει χάρτες Ελλάδας και 44 ακόμη ευρωπαϊκών χωρών της Teleatlas, είναι αδιάβροχη και ανθεκτική σε τυχόν πτώσεις από τη μηχανή σας. Σε πρώτη φάση διατίθεται από το δίκτυο καταστημάτων “Γερμανός” στην τιμή των 299 ευρώ, ενώ στην συσκευασία θα βρείτε βάση και στήριγμα RAM για σταθερή τοποθέτηση στη μοτοσυκλέτα, καθώς και φορτιστή mini USB (η αυτονομία μπαταρίας είναι 8 ώρες).

Ακολουθεί preview video και φωτογραφίες του TomTom Urban Rider, καθώς επίσης και φωτογραφίες από το event της παρουσίασης στην Αίγλη Ζαππείου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.