XBLOG logo @2x

Το νέο iPad κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα

Το νέο iPad κυκλοφόρησε σήμερα, Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012, και στην Ελλάδα!

Από τις 9 το πρωί αρκετός κόσμος έχει σπεύσει στα καταστήματα που το διαθέτουν για να το αποκτήσουν!

Πρόκειται για τα καταστήματα “Apple Premium Resellers” και συγκεκριμένα τα iStorm, Golden-i, Document Store κλπ, ενώ το νέο iPad διαθέτουν και άλλα καταστήματα, όπως Γερμανός, Πλαίσιο, Κωτσόβολος και άλλα.

Δυστυχώς οι ποσότητες σε νέα iPad που έχουν έρθει Ελλάδα δεν είναι μεγάλες, κάτι που σημαίνει ότι τα περισσότερα καταστήματα είτε έχουν ξεπουλήσει την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είτε θα ξεπουλήσουν μέσα στις επόμενες 1-2 ώρες το πολύ.

Να αναφέρουμε επίσης ότι δεν είναι γνωστό πότε θα γίνει νέα παραλαβή, για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν καταφέρουν να αγοράσουν το νέο iPad από ελληνικό κατάστημα σήμερα.

Στο Golden-i από νωρίς το πρωί περίμεναν έξω από το κατάστημα περίπου 15-20 άτομα για να αποκτήσουν το νέο iPad με το άνοιγμα του καταστήματος στις 10:00.

Κυκλοφόρησε το νέο iPad και στην Ελλάδα

Κυκλοφόρησε το νέο iPad και στην Ελλάδα

Το νέο iPad είναι εξοπλισμένο με μια εντυπωσιακή οθόνη υψηλής ανάλυσης και εκθαμβωτικής ευκρίνειας, Retina, 3.1 εκατομμύριων pixels και ανάλυση 2048×1536. Ο ταχύτατος επεξεργαστής Apple A5X με τετραπύρηνο επεξεργαστή γραφικών, αλλά και η 5-megapixel iSight camera, με δυνατότητα εγγραφής βίντεο υψηλής ευκρίνειας (1080p) καθώς και η δυνατότητα σύνδεσης του σε όλα τα δίκτυα υψηλής ταχύτητας (4G LTE, 3G, WiFi), είναι μερικά μόνο από τα δυνατά σημεία που κάνουν το νέο iPad ξεχωριστό.

Η 3η γενιά iPad συνδέεται σε γρήγορα δίκτυα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των 4G LTE, HSPA, HSPA+ και DC-HSDPA, για να μπορεί να κατεβάζει κανείς βίντεο, μουσική και email με υψηλές ταχύτητες, όπου και αν βρίσκεται.

Διατίθεται σε δύο χρωματικές εκδόσεις, σε λευκό και μαύρο χρώμα και με τρείς επιλογές χωρητικότητας (16, 32 και 64 GB).

Δες τις τιμές στις οποίες διατίθεται το νέο iPad στην Ελλάδα (κλικ).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.