XBLOG logo @2x

Το NBA αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η 75η σεζόν του NBA ξεκινά, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Οι φαν του μπάσκετ θα παρακολουθούν, καθημερινά, τις μάχες των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη, απολαμβάνοντας περισσότερες από 350 live μεταδόσεις αγώνων ανά σεζόν.

Την αυλαία της σεζόν 2021-2022 θα ανοίξουν οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με αντιπάλους τους Μπρούκλιν Νετς (02.30, COSMOTE SPORT 4HD), σε ένα ματς που θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 4HD και ταυτόχρονα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρουν οι Λος Άντζελες Λέικερς, με τους Ράσελ Ουέστμπρουκ και Καρμέλο Άντονι στο ανανεωμένο τους ρόστερ. Η ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς θα αντιμετωπίσει στα παρκέ τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (05.00, COSMOTE SPORT 7HD). Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της εβδομάδας ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Φοίνιξ Σανς-Ντένβερ Νάγκετς (Πέμπτη 21/10, 05.00, COSMOTE SPORT 4HD), Λος Άντζελες Λέικερς-Φοίνιξ Σανς (Σάββατο 23/10, 05.00, COSMOTE SPORT 4HD), Σικάγο Μπούλς-Ντιτρόιτ Πίστονς (Κυριακή 24/10, 03.00, COSMOTE SPORT 7HD) και Μπρούκλιν Νετς-Σάρλοτ Χόρνετς (Κυριακή 24/10, 23.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Δυνατές μάχες στα παρκέ περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της Παρασκευής 22/10. Ο Greek Freak ρίχνεται ξανά στη μάχη, με τους Μιλγουόκι Μπακς να ταξιδεύουν στο Μαϊάμι για το παιχνίδι με τους Χιτ (03.00, COSMOTE SPORT 7HD), ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς παίζουν εντός έδρας με τους Λος Άντζελες Κλίπερς (05.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Για ακόμη περισσότερη δράση, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία, μέσω του COSMOTE SPORT 7HD, να παρακολουθούν καθημερινά σε ζωντανή αναμετάδοση το NBA TV, το επίσημο κανάλι της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ του πλανήτη.

Το «NBA 360» έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Το Σάββατο 23/10, το «NBA 360» επιστρέφει στην COSMOTE TV, με παράλληλη κάλυψη 8 αγώνων του ΝΒΑ, που θα διεξαχθούν από τις 02.00 έως τις 05.00 τα ξημερώματα. Οι τηλεθεατές θα «ταξιδεύουν» από γήπεδο σε γήπεδο, παρακολουθώντας με ζωντανό σχολιασμό όλες τις κορυφαίες στιγμές των αναμετρήσεων, μόλις αυτές συμβαίνουν.

Το πρόγραμμα του ΝΒΑ 360, που θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 4HD, περιλαμβάνει την κάλυψη των αγώνων: Κλίβελαντ Καβαλίερς-Σάρλοτ Χόρνετς, Ορλάντο Μάτζικ-Νιου Γιόρκ Νικς, Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Ιντιάνα Πέισερς, Μπόστον Σέλτικς-Τορόντο Ράπτορς, Φιλαδέλφεια Σίξερς-Μπρούκλιν Νετς,  Σικάγο Μπουλς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς, Χιούστον Ρόκετς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Ντένβερ Νάγκετς-Σαν Αντόνιο Σπερς.

Μετά τη λήξη του NBA 360, η δράση συνεχίζεται στο COSMOTE SPORT 4HD, με το παιχνίδι Λος Άντζελες Λέικερς-Φοίνιξ Σανς (05.00).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.