XBLOG logo @2x

To IKA κάνει διακοπές. Αρρωστήστε μετά τις γιορτές!

Αυτές τις μέρες είμαι λίγο κρυωμένος. Επειδή τις περισσότερες φορές μετά από κρυολόγημα με συνάχι κλπ παθαίνω ωτίτιδα, σήμερα το πρωί πήρα τηλέφωνο στο 184 για να πάω στην Τοπική Μονάδα Υγείας Πατησίων του ΙΚΑ (Δροσοπούλου 157) να με δει ο ωτορινολαρυγγολόγος το μεσημέρι, μετά από κάτι δουλειές που είχα.

Επί μισή ώρα το 184 ήταν κατηλλειμένο και όταν τελικά έπιασα γραμμή, η τηλεφωνήτρια που μίλησα με ενημέρωσε ότι μέχρι τις 5 Ιανουαρίου υπάρχει μόνο ένας ωτορινολαρυγγολόγος, ο οποίος βρίσκεται στο ιατρείο μέχρι τις 12 το μεσημέρι! Στο συγκεκριμένο ιατρείο κανονικά δέχονται ασθενείς δύο γιατροί το πρωί και ένας το μεσημέρι, αλλά απ΄ότι φαίνεται οι δύο πήραν άδεια για τις γιορτές…

Φυσικά φαντάζομαι ότι δεν είναι το μοναδικό ιατρείο που υπολειτουργεί, υποθέτω ότι γιατροί και από άλλες ειδικότητες λείπουν αυτές τις μέρες…

Έτσι, φίλε άτυχε ασφαλισμένε στο ΙΚΑ, καλά θα κάνεις να μην αρρωστήσεις αυτές τις μέρες… Καθυστέρησέ το για μετά τις γιορτές ή έστω φρόντισε να αρρωστήσεις πρωινή ώρα, γιατί μετά τις 12 το μεσημέρι δεν υπάρχουν γιατροί!

ΟΚ, δέχομαι ότι κάποιοι γιατροί πρέπει να πάρουν άδεια αυτές τις μέρες, αλλά οι ανευθυνοϋπεύθυνοι διοικητές του ΙΚΑ θα έπρεπε να ρυθμίσουν τις άδειες έτσι ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ένας γιατρός σε κάθε βάρδια!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.