XBLOG logo @2x

Ανακοινώθηκε το BlackBerry Motion, το νέο mid-range smartphone της TLC

Η TCL Communication ανακοίνωσε στην έκθεση GITEX Technology Week του Ντουμπάι το νέο BlackBerry Motion. Το Motion είναι ένα μεσαίας κατηγορίας smartphone με κλασικό Android design και χωρίς φυσικό πληκτρολόγιο όπως άλλα BlackBerry κινητά.

BlackBerry Motion

Το BlackBerry Motion είναι κατασκευασμένο με αλουμίνιο στο σασί και πλαστικό στη πλάτη του για άνετο κράτημα, και έχει επίσης πιστοποιηθεί με το πρωτόκολλο IP67 για την αντοχή του στη σκόνη και το νερό. Στο μπροστινό μέρος βρίσκουμε μια 5,5-ιντσών full HD οθόνη (1920 x 1080), το κεντρικό κουμπί που φιλοξενεί τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και την 8-megapixel selfie κάμερα (f/2.2) με flash, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μονάχα η 12-megapixel κάμερα (με διάφραγμα f/2.0 και PDAF) μαζί με το δικό της LED flash.

Στο εσωτερικό του Motion βρίσκουμε έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625 χρονισμένο στα 2.0 GHz, Adreno 506 μονάδα γραφικών, 4 GB μνήμη RAM, 32 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα και μια μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 4,000 mAh που φορτίζει μέσω της USB-C θύρας. Για συνδεσιμότητα έχει WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2 LE, GPS/GLONASS, 4G LTE και υποστήριξη για δύο SIM.

Το BlackBerry Motion θα κυκλοφορήσει για αρχή σε χώρες της Μέσης Ανατολής με τιμή περίπου €400. Θα έρθει τρέχοντας το Android 7.1 Nougat (με τις εφαρμογές της BlackBerry) και αργότερα θα αναβαθμιστεί στο Android Oreo.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.