XBLOG logo @2x

Τι αναζήτησαν οι Έλληνες περισσότερο στο Google την τελευταία εβδομάδα;

Εκπλήξεις είχαμε στις αναζήτήσεις των Ελλήνων χρηστών στο Google την εβδομάδα που μας πέρασε…

Στην πρώτη θέση των αναζητήσεων των Ελλήνων χρηστών συναντάμε την νέα σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα», με μεγάλη διαφορά μάλιστα από την δεύτερη θέση! Οι τηλεθεατές της σειράς που ήταν πολλοί σύμφωνα με τα μηχανάκια της AGB, θέλησαν απ΄ότι φαίνεται να μάθουν τις εξελίξεις στη σειρά και το έψαξαν στο Google!

Στη δεύτερη θέση έρχεται η αναζήτηση για τον ράπερ Tus, που κάποια δημοσιεύματα στο ίντερνετ την προηγούμενη εβδομάδα τον ήθελαν να έχει φύγει από τη ζωή, κάτι που δεν ισχύει φυσικά!

Στην τρίτη θέση ήρθε το Europa League και δίκαια αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την τελευταία αγωνιστική, αλλά και την κλήρωση για την επόμενη φάση, όπου συμμετέχουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, άρα το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο για τη διοργάνωση.

Τέλος, πολλές αναζητήσεις είχε και η λέξη «καιρός», κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, αφού μέσα στην εβδομάδα είχαμε την πρόγνωση ότι ο καιρός θα χαλάσει αυτές τις μέρες, ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που τσεκάρουν τι καιρό θα κάνει στις γιορτές επειδή μάλλον πρόκειται να κάνουν κάποιο ταξιδάκι!

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.