XBLOG logo @2x

This Is It: Με σκηνές απ΄τις τελευταίες πρόβες του Michael Jackson

Από τις 30 Οκτωβρίου 2009, όλος ο κόσμος εξασφαλίζει την πρώτη θέση για να απολαύσει την τελευταία συναυλία του Μάικλ Τζάκσον, καθώς η Sony Pictures Entertainment και η Sony Music Entertainment φέρνουν στους κινηματογράφους την ταινία «THIS IS IT», με σκηνές από τις τελευταίες πρόβες και τα παρασκήνια του σόου του θρυλικού σταρ.

Το «THIS IS IT», η παραγωγή του οποίου έχει την πλήρη στήριξη του Ιδρύματος Μάικλ Τζάκσον, βασίζεται σε εκατοντάδες ώρες πρόβας και behind-the-scenes υλικού, που αποτυπώθηκαν σε high definition και ψηφιακό ήχο, καθώς ο ίδιος προετοιμαζόταν για μία σειρά συναυλιών που θα έδινε φέτος στο Λονδίνο. Η ταινία, που θα περιλαμβάνει κάποια στιγμιότυπα σε 3D, θα αποτελέσει μία μοναδική ρετροσπεκτίβα της καλλιτεχνικής πορείας του θρύλου της ποπ, καθώς επίσης θα περιλαμβάνει και συνεντεύξεις με μερικούς από τους στενότερους φίλους και συνεργάτες του.

Οι περισσότερες σκηνές της ταινίας μαγνητοσκοπήθηκαν τον Ιούνιο 2009, στο Staples Center του Λος Άντζελες και στο The Forum στο Ινγκλεγουντ της Καλιφόρνια, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Μάικλ Τζάκσον για μία σειρά 50 συναυλιών που επρόκειτο να δώσει στην Ο2 Arena του Λονδίνου, με τίτλο «THIS IS IT».

This Is It – Το επίσημο trailer

Η ανακοίνωση έγινε από τον Μάικλ Λύντον, Πρόεδρο & CEO της Sony Pictures Entertainment, την Έιμι Πάσκαλ, Αντιπρόεδρο του Στούντιο, τον Ρολφ Σμιντ-Χολτζ, CEO της Sony Music Entertainment και τον Ρομπ Στρίνγκερ, Πρόεδρο της Columbia/Epic Label Group, θυγατρική της Sony Music Entertainment.

Στην ανακοίνωση του κινηματογραφικού release του «THIS IS IT» συμμετείχε ακόμα και το Ίδρυμα Μάικλ Τζάκσον, την προεδρία του οποίου έχουν αναλάβει ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Τζον Μπράνκα και ο μουσικός παραγωγός Τζον Μακλέιν, οικογενειακός φίλος για περισσότερα από 40 χρόνια. Όλα τα έσοδα που θα έχει το Ίδρυμα από την ταινία θα κατατεθούν στο Michael Jackson Family Trust, το οποίο σύμφωνα με την διαθήκη του “Βασιλιά της Ποπ” θα εισπράττει και διαχειρίζεται τα περιουσιακά του στοιχεία.

Στην Ελλάδα, η έξοδος της ταινίας στους κινηματογράφους θα γίνει την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, σε διανομή της Audio Visual Enterprises, για λογαριασμό της Sony Pictures Releasing International.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.