XBLOG logo @2x

The new danceradio.gr is on!

To danceradio.gr είναι μια πλατφόρμα φιλοξενίας αρχείων πολυμέσων, καθώς επίσης και γραπτών κειμένων. Το team [τα παιδιά γουστάρουν πραγματικά πολύ αυτό που κάνουν!] που βρίσκεται πίσω από το danceradio.gr συλλέγει, δημιουργεί και αποτυπώνει στο site τις εκάστοτε πληροφορίες από την παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

Στην πλατφόρμα του danceradio.gr φιλοξενούνται πολλά dj sets σε μορφή streaming και μαζί με την ενσωμάτωση του DanceTV, όπου μπορείτε να δείτε συνεντεύξεις από djs, αυξάνουν εντυπωσιακά τον χρόνο παραμονής του χρήστη στην ιστοσελίδα.

Το danceradio.gr βασισμένο στα standards του εξωτερικού, έχει δύο κανάλια μετάδοσης. Επίσης ενσωματώνει τεχνολογίες streaming σε επίπεδα τηλεόρασης και realtime audio.

Τα κανάλια μετάδοσης είναι:

1. Electronica stream
Μεταδίδει 24/7 dj sets βάσει αναλυτικού προγράμματος που υπάρχει στην ιστοσελίδα και κομμάτια επιλεγμένα απο την ομάδα του danceradio.gr. Εκεi μπορείτε να ακούσετε από minimal μέχρι techno και από house μέχρι progressive. Το danceradio.gr electronica stream καλύπτει πλήρως όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής μέχρι τα 128 bpm. Υπάρχουν τρεις ποιότητες μετάδοσης ήχου: 32k για συνδέσεις PSTN με χαμηλή ποιότητα ήχου και 128k, 160k για συνδέσεις adsl με πολύ υψηλή ποιότητα ήχου. Με ξένους αλλά και Έλληνες καλλιτέχνες, το danceradio.gr θεωρείται πλέον από τα καλύτερα internet radio του κόσμου. DJs όπως οι Armin Ban Buuren, John Digweed, Carl Cox, Sultan, Umek, Marco Bailey, Kenneth Thomas, Eelke Kleijn, Valentino Kanzyani, GPal, Anna Maria Harokopou, Cleopatra, Adrianos Papadeas, Cj Jeff, TolisQ, Spiros Kaloumenos, Agent Greg, StereoK, John Dalagelis, Stel, dPen είναι μερικοί από αυτους που στελεχώνουν το Dj Team του danceradio.gr.

2. Trance Stream
Μεταδίδει 24/7 dj sets βάσει αναλυτικού προγράμματος που υπάρχει στην ιστοσελίδα και κομμάτια επιλεγμένα απο την ομάδα του danceradio.gr. Στο danceradio.gr trance stream μπορείτε να ακούσετε μόνο trance μουσική. Υπάρχουν και εκεί τρεις ποιότητες μετάδοσης ήχου: 32k για συνδέσεις PSTN με χαμηλή ποιότητα ήχου και 128k, 160k για συνδέσείς adsl με πολύ υψηλή ποιότητα ήχου.

Στο νέο ανανεωμένο danceradio.gr θα βρείτε:

– Ενσωματωμένο flash audio player

– O χρήστης μπορεί να σχολιάζει πλέον κάθε άρθρο που βρίσκεται στις σελίδες του danceradio.gr, όπως επίσης μπορεί να ψηφίζει το άρθρο που θεωρεί σημαντικό για αυτόν, καθώς επίσης και τους αγαπημένους του DJs.

– O κάθε dj πλέον έχει τη δική του σελίδα. Εκεί μπορείτε να δείτε το βιογραφικό για κάθε dj, πληροφορίες για το show του, καθώς επίσης και ένα streaming set της μίας ώρας.

– Πλέον μπορείτε να δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του danceradio.gr από την κεντρική σελίδα με απευθείας link στη σελίδα του κάθε dj.

– DanceTV: Στην κεντρική σελίδα του danceradio.gr βρίσκεται το DanceTV player, από όπου 24 ώρες την ημέρα, 7 φορές την εβδομάδα υπάρχει συνεχής καταιγιστική ροή από video clips, συνεντεύξεις και live performances…

– Danceradio.gr chat: Πλατφόρμα chat όπου ο χρήστης μπορεί να συνομιλήσει με τους djs , αλλά και με την ομάδα του danceradio.gr.

– Τα 5 καλύτερα τραγούδια των dj του danceradio.gr: Streaming πλατφόρμα όπου ο χρήστης μπορεί να ακούσει, αλλά όχι να κατεβάσει, τα πέντε καλύτερα κομμάτια του μήνα, επιλεγμένα από τους DJs του danceradio.gr.

– Danceradio.gr On Demand: Πρωτοποριακή πλατφόρμα που έχει προσαρμοστεί από την ομάδα του danceradio.gr. Ο κάθε χρήστης μέσω της υπηρεσίας Danceradio.gr On Demand μπορεί πλέον να ακούσει το set του αγαπημένου του dj σε μορφή streaming ή ακόμα και κάποια sets που δεν πρόλαβε να ακούσει από το danceradio.gr όταν μεταδίδονταν κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Aπαιτείται να γίνει είσοδος στην πλατφόρμα, πράγμα που σημαίνει πως ο χρήστης πρέπει να χρησιμοποιήσει μοναδικό username και password.

Δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλην την ομάδα του danceradio.gr για την άψογη δουλειά και το μεράκι που έχουν ρίξει σε αυτό το site!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.