XBLOG logo @2x

Το Kingsman: The Secret Service αποκτάει sequel ταινία

Μία από τις κορυφαίες ταινίες του 2015, το Kingsman: The Secret Service, αποκτάει μια sequel ταινία και ο σκηνοθέτης Matthew Vaughn αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το τι να περιμένουμε.

Καταρχάς, η επερχόμενη ταινία θα έχει επίσημο τίτλο ‘Kingsman: The Golden Circle,’ το οποίο υποδηλώνει ότι θα υπάρχει μια νέα ελίτ ομάδα κατασκόπων ή μία νέα απειλητική τρομοκρατική οργάνωση. Ο Vaughn αρνήθηκε να σχολιάσει τι ακριβώς σημαίνει ο τίτλος.

Μπορούμε επίσης να λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες από το concept art που δημοσίευσε το Empire Magazine. Το αρχηγείο των Kingsman καταστράφηκε, οπότε κάποιος έχει βάλει στόχο να τους εξολοθρεύσει. Εντωμεταξύ αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν και άλλοι κατάσκοποι σαν τους Kingsman, οι The Statesman στις Η.Π.Α. Το αρχηγείο των Statesman είναι σε ένα αποστακτήριο ουίσκι. Οι Kingsman ίσως συνεργαστούν με τους Statesman μετά τη καταστροφή του αρχηγείου τους και για αυτό τα περισσότερα γεγονότα θα λάβουν χώρα στην Αμερική.

Επιπλέον βλέπουμε το ταξί των Kingsman το οποίο γίνεται και υποβρύχιο, καθώς και το αρχηγείο Poppyland της κακού (που ενσαρκώνει η Julianne Moore) το οποίο βρίσκεται στον Αμαζόνα. Η Halle Berry θα υποδυθεί την Ginger, μία από τους αρχηγούς των Statesmen.

Τέλος, ο Vaughn αναγνώρισε ότι σε πολλούς άρεσε η σκηνή με τη σφαγή στην εκκλησία αλλά δεν γνωρίζει αν θα υπάρξει κάτι παρόμοιο στη νέα ταινία. Δεν ξέρουμε περισσότερα για τη πλοκή και τους ηθοποιούς του The Golden Circle όμως περιμένουμε να διαρρεύσουν περισσότερες πληροφορίες αργότερα.

Η ταινία έχει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου του 2017.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.