XBLOG logo @2x

Μόνο στην Ελλάδα: Το «Ε» παίζει σκηνή από το «The Interview» στις ειδήσεις

Το The Interview είναι μία κωμική ταινία του 2014 από τη Sony Pictures η οποία δεν έπαιξε ποτέ στους κινηματογράφους λόγω ενός θέματος που είχε δημιουργηθεί τότε στην εταιρία.

Στο The Interview, μία ταινία των Seth Rogen και Evan Goldberg, ακολουθάμε την ιστορία δύο δημοσιογράφων που έχουν σταλεί στη Βόρεια Κορέα από τη CIA για να δολοφονήσουν τον αρχηγό τους, Kim Jong-un.

Το The Interview είναι μία σατιρική ταινία, και μεταξύ άλλων δείχνει ένα κοριτσάκι που τραγουδάει έναν μοχθηρό ύμνο με στίχους κατά των ΗΠΑ. Ο ύμνος εξυμνεί το «σοφό, καλό, ευγενικό και δυνατό» ηγέτη της Β. Κορέας, εύχεται στην Αμερική να «ανατιναχτεί σε μία μπάλα από φλεγόμενη κόλαση» και οι γυναίκες τους να «βιαστούν από τα τέρατα της ζούγκλας.»

Απ΄ ότι φαίνεται ο Νίκος Ευαγγελάτος και η ομάδα του δεν κάνουν καθόλου έρευνα για τις ιστορίες που παρουσιάζουν ως ειδήσεις και στη χθεσινή ενημερωτική εκπομπή «Live News» του Ε ο Ευαγγελάτος παρουσίασε την παραπάνω σκηνή με το κοριτσάκι ως αληθινή, σχολιάζοντας μάλιστα ότι προκαλεί ανατριχίλα! Μπορείτε να δείτε το “ρεπορτάζ” στο παρακάτω βίντεο (του Άρη Δημοκίδη για το lifo.gr):

Τελικά η ελληνική τηλεόραση… προκαλεί ανατριχίλα…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.