XBLOG logo @2x

The Girl With All The Gifts: Μια ξεχωριστή ταινία με ζόμπι

Η Warner Bros δημοσίευσε το επίσημο trailer της ταινίας The Girl With All The Gifts που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Βρετανού συγγραφέα Mike Carey. Το μυθιστόρημα κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2014 και αμέσως έλαβε καλές κριτικές.

Στο The Girl With All The Gifts η ιστορία διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον, όταν η ανθρωπότητα έχει καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά από έναν μεταλλαγμένο ιό της μυκητίασης που επηρεάζει το μυαλό του ανθρώπου και τον μετατρέπει σε ανθρωποφάγο. Ωστόσο υπάρχει ακόμα μέλλον για τους ανθρώπους, αφού μια μικρή ομάδα παιδιών φαίνεται να έχει ανοσία στον ιό και διατηρούν τα φυσιολογικά τους αισθήματα και σκέψεις. Έτσι, σε μια στρατιωτική βάση στην αγροτική Αγγλία ο βιολόγος Dr. Caldwell πραγματοποιεί βασανιστικά πειράματα και μελέτες επάνω σε αυτά.

Τα παιδιά πηγαίνουν καθημερινά στο σχολείο υπό την φύλαξη του Λοχία Parks, όμως ένα μικρό κορίτσι με το όνομα Melanie ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδιά. Η Melanie είναι ιδιαίτερη, ξεχωρίζει στην τάξη επειδή είναι περίεργη και ευφάνταστη και αγαπάει την δασκάλα της, την κα Justineau. Κάποια μέρα όμως η βάση τους καταρρέει από επιδρομή άλλων “ζόμπι” και η Justineau, ο Parks και ο Caldwell καταφέρνουν και δραπετεύουν με την βοήθεια της Melanie. Σκοπός πλέον αυτής της μικρής ομάδας είναι να βρει εμβόλιο χρησιμοποιώντας την Melanie έτσι ώστε να σωθούν αυτοί αλλά και η ανθρωπότητα.

Το The Girl With All The Gifts σκηνοθετείται από τον Colm McCarthy, πρωταγωνιστούν οι Sennia Nanua, Gemma Arterton, Glenn Close και Paddy Considine, και έχει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.