XBLOG logo @2x

Η TCL παρουσιάζει πολλαπλές 5G συσκευές στο MWC 2019

Αυτή την εβδομάδα στο Mobile World Congress 2019 στη Βαρκελώνη, η TCL Communication παρουσίασε τη πρώτη λειτουργική 5G USB συσκευή της εταιρίας. Αυτή τη στιγμή, στο στάδιο προ του λανσαρίσματος, η συσκευή αναδεικνύει την συνεργασία μεταξύ της TCL Communication και της China Mobile στην εμπορική επιχείρηση των 5G συσκευών. Η TCL σχεδιάζει να λανσάρει τη συσκευή στο Q2 του 2019 ως την πρώτη 5G συσκευή της, καθιστώντας την έναν από τους πρώτους κατασκευαστές που θα το κάνουν. Επιπλέον, η TCL Communication παρουσίασε 5G CPE συσκευές και smartphone στο Mobile World Congress, επιδεικνύοντας 5G προϊόντα σε πολλές κατηγορίες ως βασικό σημείο απόδειξης του ολοκληρωμένου τεχνικού υπόβαθρου και σχεδιασμού προϊόντων της εταιρείας για την επόμενη γενιά της συνδεσιμότητας.

Η 5G USB συσκευή της TCL θα επιτρέψει στους χρήστες Η/Υ να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες λήψης έως 4Gbps και αποστολής έως 2Gbps. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιεί τη λειτουργία networking SA, την ζώνη συχνοτήτων n41 και n78, εύρος ζώνης 200M, 4×4 MIMO και άλλες λύσεις παρέχοντας στους καταναλωτές γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε εργαλεία παραγωγικότητας, υπηρεσίες software και παιχνίδια υψηλών γραφικών στο cloud. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη μπαταρία 4000mAh που διασφαλίζει πλήρη χρήση όλη την ημέρα, καθώς και τον επεξεργαστή MediaTek Helio M70, το τσιπ πρώτης γενιάς 5G. Υποστηρίζει επίσης την ανεξάρτητη δικτύωση (SA) και τη μη ανεξάρτητη δικτύωση (NSA), και πολύ-συχνότητα 4G/5G πολλαπλών λειτουργιών, παρέχοντας στους χρήστες υπηρεσίες πολλαπλής πρόσβασης παγκοσμίως.

“Είναι σημαντικό να επωφεληθούμε από τις πολλές ευκαιρίες σε αυτό εκκολαπτόμενο πεδίο, και να έχουμε ένα σημαντικό ρόλο παρέχοντας βοήθεια και πόρους στις δοκιμές 5G και στον εμπορικό σχεδιασμό των παρόχων, συνεργατών μας” δήλωσε ο Charles ZOU, Γενικός Διευθυντής του Global R&D Center της TCL Communication στο Global TD-LTE Initiative (GTI) Summit του 2019 που πραγματοποιήθηκε από την China Mobile σήμερα στη Βαρκελώνη. “Η TCL Communication θα συνεχίσει την εξερεύνηση της τεχνολογίας 5G και θα επικεντρωθεί στην έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων όπως τα smartphones, tablets, συσκευές δεδομένων και IoΤ. Η TCL είναι στην ευχάριστη θέση να είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που θα λανσάρει προϊόντα 5G.”

“Η άφιξη του 5G θα φέρει τεράστια εμπορική ζήτηση στην βιομηχανία των κινητών, και η MediaTek υποστηρίζει πλήρως τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων ώστε να πετύχουν γρήγορη ανάπτυξη,” δήλωσε ο TL Lee, Γενικός Διευθυντής της MediaTek Wireless Communications Business Unit. “Το τσιπ Helio M70 5G θα βοηθήσει τους κατασκευαστές τηλεφώνων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του 5G να προωθήσουν την βιώσιμη ανάπτυξη της βιομηχανίας και να ενισχύσουν την εμπειρία του κινητού.”

Στο Mobile World Congress, η TCL Communication παρουσίασε επίσης έναν αριθμό δεικτών απόδοσης της συσκευής 5G USB της TCL χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό δοκιμών Anritsu 5G TE. Αυτή η επίδειξη έδειξε ότι η εταιρεία έλυσε τις βασικές δυσκολίες κατανάλωσης ενέργειας και απορρόφησης θερμότητας, σχεδιασμού κεραίας και σχεδιασμού ολόκληρης της συσκευής, επιτυγχάνοντας επιτυχώς το πρωτοκόλλο ταχύτητας ροής φυσικού επιπέδου και εκπληρώνει τις απαιτήσεις αιχμής της συσκευής.

Πέρυσι, ως ένας από τους εκπροσώπους δέκα βασικών κατασκευαστών συσκευών, η TCL Communication πρωτοστάτησε στην ένταξη της στο 5G Terminal Pioneer Program που ξεκίνησε η China Mobile. Στο πλαίσιο των κοινών προσπαθειών των εταιριών, η TCL Communication έχει συμμετάσχει ενεργά στην προσαρμογή, ανεπτύξε λύσεις τεχνολογίας συσκευών 5G βασισμένες στις ανάγκες των χρηστών, παρουσίασε εκτενώς τα σενάρια εφαρμογής και την οικολογία των προϊόντων, και έχει επιτύχει αποτελέσματα σε όλα τα στάδια.

Ως πρωτοπόρος στο πεδίο του 5G, η TCL Communication έχει αναπτύξει πλήρως τμήμα 5G R&D ήδη από το 2015, και συμμετείχε ενεργά στην τυποποιημένη προσαρμογή της. Ήταν η πρώτη που εφάρμοσε την επίδειξη λύσης προ-5G στο MWC πέρυσι. Σήμερα η TCL Communication έχει εργαστήρια καινοτομίας 5G στο Παρίσι και στη Shanghai και μια διεθνή ομάδα με στελέχη με PhDs, ειδικούς και μηχανικούς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.