XBLOG logo @2x

Νέες Ταινίες: Στο Τέλος του Δρόμου, Το σώμα, Μαντζουράνα, Κουαρτέτο, Scary Movie 5

Ενδιαφέρουσα κινηματογραφική εβδομάδα φέρνει νέες ταινίες στις αίθουσες.

Δείτε την παρουσίασή τους και καλή προβολή!

Στο Τέλος του Δρόμου

Συνάντηση επί της οθόνης δύο από τα πιο hot ονόματα του Hollywood, Ryan Gosling και Bradley Cooper. Ο μεν υποδύεται έναν ληστή τραπεζών, που προσπαθεί να συντηρήσει με αυτόν τον τρόπο την οικογένειά του και ο δε έναν αστυνομικό που τον προσπαθεί να τον προσλάβει.  Ενδιαφέρουσα περιπέτεια με δράση, ένταση μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών και την εντυπωσιακή Eva Mendes στο καστ.

Το σώμα

Ταινία φαντασίας, που τοποθετείται σε ένα μακρινό μέλλον, όπου οι άνθρωποι αποτελούν είδος προς εξαφάνιση, καθώς ο πλανήτης έχει καταληφθεί από εξωγήινα όντα. Δράση και νεανικό ρομάντσο σε ένα από τον Andrew Niccol του Gattaca και του The Truman Show.

Μαντζουράνα

Μετά τις κωμωδίες, η Όλγα Μαλέα δοκιμάζεται στο ψυχολογικό θρίλερ, με θετικά αποτελέσματα. Πρωταγωνίστριες ένα χαρισματικό κορίτσι και η καταπιεστική μητέρα της. Εξαιρετική δουλειά στο σενάριο, τη σκηνοθεσία με πολύ καλές ερμηνείες από τις Ναταλία Δραγούμη και Γιούλικα Σκαφιδά.

Κουαρτέτο

Πόσο ξεκαρδιστική μπορεί να είναι μια ταινία με πρωταγωνιστές να ανήκουν όλοι τους στην τρίτη ηλικία; Πολύ! Maggie Smith, Tom Courtenay, Billy Connolly.

Scary Movie 5

Η επιτυχημένη σειρά παροδιών, Scary Movie, ξαναχτυπά σατιρίζοντας αυτή τη φορά τις ταινίες τρόμου. Στο καστ Ashley Tisdale, Charlie Sheen και Lindsay Lohan.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.