XBLOG logo @2x

Νέες Ταινίες: Stoker, Broken City, Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους, Blancanieves

Ενδιαφέρουσες οι ταινίες της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας σας καλούν στη σκοτεινή αίθουσα!

Διαβάστε παρακάτω για τις νέες ταινίες και δείτε τα τρέιλερ! Καλή προβολή!

Stoker

Η Nicole Kidman χάνει τον σύζυγό της και απομένει με την κόρη της, Mia Wasikowska, να διαχειριστούν την απώλεια, όταν στη ζωή τους εισβάλλει ο μικρότερος αδερφός του συζύγου της, Matthew Goode, με αδιόρατους σκοπούς. Οι σχέσεις των τριών τους δεν θα αργήσουν να περιπλακούν με μοιραίες συνέπειες.

Ο σκηνοθέτης του Old Boy, Chan-wook Park, χτίζει ένα ερωτικό θρίλερ με υποβλητική, σκοτεινή ατμόσφαιρα, που κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο.

Broken City

Ένα ενδιαφέρον καστ ηθοποιών επιστρατεύει ο Allen Hughes, προκειμένου να δώσει σάρκα και οστά στο πολιτικό – ερωτικό θρίλερ του: Russell Crowe, Catherine Zeta Jones και Mark Wahlberg, ο οποίος είναι και συμπαραγωγός της ταινίας.

Ένας πρώην αστυνομικός, ένας πανίσχυρος δήμαρχος και η άπιστη σύζυγος του μπλέκονται σε ένα παιχνίδι συμφερόντων σε μια ταινία με καλή μεν σκηνοθεσία και σενάριο που, ωστόσο, δεν πείθει για την αληθοφάνεια των χαρακτήρων της. Nice try!

Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους?

Η ελληνική κρίση βιωμένη από μια νεαρή κοπέλα -την οποία υποδύεται εκπληκτικά η πρωτοεμφανιζόμενη Μαρία Γεωργιάδου- η οποία βλέπει τον σύντροφό της να συλλαμβάνεται για τη συμμετοχή του σε τρομοκρατικές πράξεις.

Παρά τις όποιες αδυναμίες, η σκηνοθετική ματιά της Κωνσταντίνας Βούλγαρη είναι φρέσκια και ειλικρινής.

Blancanieves

Μια μοντέρνα Χιονάτη στη Σεβίλη της δεκαετίας του ‘20, αφού εξολοθρεύει την κακιά μητριά της, γίνεται ταυρομάχος στα χνάρια του διάσημου πατέρα της.

Λυρισμός, ρομαντισμός και 10 βραβεία Goya για το βουβό φιλμ του Pablo Berger, που ενθουσίασε τους κριτικούς και συγκίνησε το κοινό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.