XBLOG logo @2x

Νέες ταινίες: Σκότωσέ τους Γλυκά, Αγριότητα, Παράνομοι, Η Παράξενη Ζωή του Τίμοθι Γκριν

Καταιγιστική δράση φέρνουν οι νέες ταινίες της εβδομάδας!

Το xblog.gr τις παρουσιάζει για να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες και να επιλέξεις!

Σκότωσέ τους Γλυκά

Ο Jackie Cogan, ένας πληρωμένος δολοφόνος που εργάζεται για την μαφία και αναλαμβάνει να τιμωρεί όποιον παραβαίνει τους άγραφους νόμους της. Ο σκηνοθέτης Andrew Dominik συνεργάζεται ξανά με τον Brad Pitt, μετά το εκπληκτικό «Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς», και αποσπά εκπληκτικές ερμηνείες από τον ίδιο και τον συμπρωταγωνιστή του Ray Liotta. Καταιγιστική όσο και σκοτεινή περιπέτεια με πολλές δόσεις μαύρου χιούμορ.

Αγριότητα

Όταν η πανέμορφη Ο, κατά κόσμον Blake Lively, που συνδέεται ερωτικά με δύο φίλους και εμπόρους των ναρκωτικών πέφτει θύμα απαγωγής, οι αγαπημένοι της θα συγκρουστούν με όποιον χρειαστεί προκειμένου να την σώσουν. Μεξικάνικα καρτέλ, ερωτισμός, βία, δράση και αστέρες όπως οι Benicio Del Toro, John Travolta και Salma Hayek είναι μερικά από τα συστατικά της ταινίας του Oliver Stone, για την οποία είχαμε γράψει ξανά με αφορμή τις Νύχτες Πρεμιέρας.

Παράνομοι

Στηριγμένος στην αληθινή ιστορία ζωής των αδερφών Bondurant, οι οποίοι διακινούσαν παράνομα αλκοόλ στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ την εποχή της ποταπαγόρευσης, ο John Hillcoat φτιάχνει μια εκπληκτική περιπέτεια εποχής. Το δίδυμο Tom Hardy και Shia LaBeouf συμπληρώνει ο ένας τον άλλο και δίνουν τον δυναμισμό και το χιούμορ που χρειάζεται για να ισορροπήσει η ταινία.

Η Παράξενη Ζωή του Τίμοθι Γκριν

Η Disney παρουσιάζει μια συγκινητική ιστορία ενός ζευγαριού που ενώ έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια να αποκτήσει παιδί, δέχεται την μυστηριώδη επίσκεψη ενός πιτσιρικά, ο οποίος μπαίνει αναπάντεχα στη ζωή τους και σύντομα ανακαλύπτουν πόσο ξεχωριστός είναι. Συγκίνηση και φανταστικό στοιχείο μπλέκονται για να δώσουν ένα μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας.

Καλή προβολή!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.