XBLOG logo @2x

Τα πάντα όλα για το HTC One X [photos & videos]

Μετά από κάτι παραπάνω από ένα μήνα χρήσης του νέου HTC One X, του πρώτου τετραπύρηνου superphone στον κόσμο, ήρθε η ώρα για το “τα πάντα όλα” post για τη συσκευή αυτή!

Όλο αυτό το διάστημα ανέβηκαν στο xblog.gr posts με υλικό που έχει να κάνει με το HTC One X.

Ξεκινήσαμε με benchmark tests όπου είδαμε τις επιδόσεις του κινητού, συνεχίσαμε με φωτογραφίες και βίντεο που τραβήξαμε με την κάμερα του super smartphone, δοκιμάσαμε το ζουμ της κάμερας σε φωτογραφίες και βίντεο και τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε και ένα hands on video για να δείτε τις λειτουργίες της συσκευής, να την δείτε από όσο πιο κοντά γίνεται μέσα από την κάμερα του xblog.gr.

Σε περίπτωση που κάποιο post για το HTC One X σας διέφυγε, από εδώ μπορείτε με ένα κλικ να τα δείτε όλα!

Δείτε όλα τα post που ανέβηκαν στο xblog.gr για το HTC One X:

Κλείνοντας την παρουσίαση του HTC One X εδώ στο xblog.gr, έχω να αναφέρω λίγα αλλά σημαντικά πράγματα: Πρόκειται για ένα superphone στην κυριολεξία με τετραπύρηνο επεξεργαστή που δεν θα κολλήσει σε οτιδήποτε κι αν του κάνετε, με μία από τις καλύτερες οθόνες που έχω δει ποτέ σε κινητό.

Πολλοί βλέποντάς με με το HTC One X είπαν “πω τι παντόφλα είναι αυτό”, αλλάζοντας φυσικά γνώμη όταν το έπιασαν στα χέρια τους και έπαιξαν με αυτό. Είναι “μεγάλο” κινητό, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη χρήση του, το χέρι μου το συνήθισε σχεδόν αμέσως οπότε μην σας προβληματίζει το ότι έχει οθόνη 4,7 ιντσών.

Όσον αφορά την κάμερά του και αυτή μου άφησε άριστες εντυπώσεις, τα αποτελέσματά της δηλαδή τις φωτογραφίες και τα βίντεο μπορείτε να τα δείτε με τα μάτια σας κάνοντας κλικ στα παραπάνω link που σας δίνω.

Τώρα αν με ρωτήσει κανείς αν αξίζει να δώσει κανείς 699 ευρώ για ένα κινητό την δύσκολη περίοδο που διανύουμε οι περισσότεροι, θα σας πω να το σκεφτείτε καλά και να “ζυγίσετε” καλά τις προτεραιότητες που έχετε. Σίγουρα είναι ένα πολύ σεβαστό ποσό και απαιτεί σκέψη προτού τα δώσετε.

Φυσικά αυτό το ποσό μπορεί να μειωθεί πολύ στην περίπτωση που αγοράσετε τη συσκευή αξιοποιώντας κάποια επιδότηση ή κάνοντας νέο συμβόλαιο σε κάποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

Το HTC One X τα σπάει, η απόφαση δική σας!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.