XBLOG logo @2x

Τα νέα προϊόντα της Apple έφτασαν στα χέρια των καταναλωτών

Η Apple ξεκίνησε τις παραδώσεις για το ολοκαίνουργιο iMac με Apple Silicon, για το πανίσχυρο iPad Pro με M1 επεξεργαστή και για το Apple TV 4K με το ανανεωμένο τηλεχειριστήριο. Πρώτοι τα έλαβαν όσοι τα προ-παρήγγειλαν στις ΗΠΑ και τα πρώτα σχόλια από τους χρήστες είναι θετικά.

Το νέο iMac έρχεται σε διάφορα φανταχτερά χρώματα για να σηματοδοτήσει την μετάβαση από Intel επεξεργαστές σε Apple Silicon. Το iMac εξοπλίζεται με τον M1 επεξεργαστή που είδαμε για πρώτη φορά πέρσι στα Mac mini, MacBook Air και MacBook Pro. Εξοπλίζεται με 4.5K Retina οθόνη 24 ιντσών, 8GB RAM, έως 4 θύρες USB-C, Magic Keyboard με Touch ID, 1080p webcam και έρχεται με αξεσουάρ που ταιριάζουν με το βασικό χρώμα του υπολογιστή.

Θα το βρείτε σε πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ, μοβ, μπλε και ασημί χρώμα με τιμή περίπου 1,500€ για το βασικό μοντέλο.

Apple New iMac Spring 21 Green
Το νέο Apple iMac (2021) σε πράσινο χρώμα.

Το iPad Pro του 2021 είναι ακόμα πιο δυνατό από τους ήδη ισχυρούς προκατόχους του, καθώς εξοπλίζεται με τον ίδιο M1 επεξεργαστή που διαθέτουν και τα νέα Mac της Apple. Επίσης υποστηρίζει 5G δίκτυα και το 12.9-ιντσών μοντέλο έρχεται με Liquid Retina XDR οθόνη που βασίζεται σε microLED τεχνολογία (έχει τα ίδια μαύρα με μία OLED). Εξωτερικά είναι ίδιο με τα προηγούμενα iPad Pro, που σημαίνει ότι υποστηρίζει τα ίδια αξεσουάρ.

Η τιμή για το iPad Pro 11-ιντσών παραμένει η ίδια, όμως αυξήθηκε για το 12.9-ιντσών.

Apple iPad Pro Spring 2021 Magic Keyboard Pencil White
Το iPad Pro (2021) με το Magic Keyboard σε νέο λευκό χρώμα.

Το νέο Apple TV 4K είναι πρακτικά ίδιο με το προηγούμενο, μόνο που διαθέτει πιο ισχυρό επεξεργαστή με αποτέλεσμα να υποστηρίζει περισσότερα FPS. Το selling-point για κάποιους είναι το νέο χειριστήριο που διορθώνει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες των προηγούμενων Apple TV. Η Apple αντικατέστησε το trackpad με ένα click wheel που θυμίζει αυτό των iPod και το έκανε πιο εργονομικό για να μην μπερδεύουν οι χρήστες την κάτω πλευρά με την πάνω.

Το νέο Siri Remote θα πωλείται ξεχωριστά (γύρω στα 70€) για όσους έχουν Apple TV HD ή το προηγούμενο Apple TV 4K. Όσο για το Apple TV 4K, η τιμή είναι η ίδια με το περασμένο μοντέλο, όπως και για το 5 χρονών Apple TV HD που παραμένει στην αγορά.

Apple TV 4K Siri Remote Apple TV Plus Palmer
Το Apple TV 4K (2021) με το νέο Siri Remote.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.