XBLOG logo @2x

Συμπαραγωγός της ταινίας Monday η COSMOTE TV

H COSMOTE TV στηρίζει, ως συμπαραγωγός, την ταινία «Monday» του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλου (Bank Bang, Wasted Youth, Suntan), που θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 24 Ιουνίου. Η ταινία θα προβληθεί σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE CINEMA HD τη σεζόν 2021-2022.

Το σενάριο του «Monday» υπογράφουν από κοινού ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος και o Ρομπ Χέις, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ο Σεμπάστιαν Σταν (Captain America, Black Panther και Avengers) και η Ντενίζ Γκoφ (Paula). Το πρωταγωνιστικό καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Ορφέας Αυγουστίδης, Σοφία Κόκκαλη, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σύλλας Τζουμέρκας, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Έλλη Τρίγγου και Dominique Tipper. Τη μουσική επένδυση της ταινίας υπογράφει ο βραβευμένος Αλέξης Γράψας (Empire, Revenge, Reckless, Land of Leopold).

Η υπόθεση του Monday

COSMOTE TV Monday

Από τα στενά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, μέχρι τα μπαρ των ελληνικών νησιών και από εκεί στην ατμοσφαιρική και πολυπολιτισμική Κυψέλη, το «Monday» παρουσιάζει την ιστορία του dj Μίκι (Σεμπάστιαν Σταν) και της δικηγόρου Κλόι (Ντενίζ Γκοφ), δύο Αμερικανών που ερωτεύονται στην καρδιά του ελληνικού καλοκαιριού. Η γνωριμία της με τον γοητευτικό Μίκι ωθεί την Κλόι να εγκαταλείψει την καριέρα της στην Αμερική και να μείνει μόνιμα στην Αθήνα. Όλα ανατρέπονται, όταν το καλοκαίρι τελειώνει και η παθιασμένη αυτή σχέση καλείται να επιβιώσει κόντρα στην καθημερινότητα και τους συμβιβασμούς της συμβίωσης. Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο 2020, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Το «Monday» είναι μια παραγωγή της Faliro House Productions, σε συμπαραγωγή της COSMOTE TV, της Automatik, της DJ Films, της Oxymoron Films και της Blonde, ενώ τη διανομή έχει αναλάβει η Tulip Entertainment.

Από το 2012 η COSMOTE TV επενδύει σταθερά στην ελληνική και διεθνή κινηματογραφική παραγωγή και συμπαραγωγή, σε ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, καθώς και ντοκιμαντέρ. Στηρίζει, επίσης, κινηματογραφικά φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, που αναδεικνύουν νέους δημιουργούς και καλλιτέχνες.

Διαγωνισμός COSMOTE TV για την επίσημη πρεμιέρα του Monday

COSMOTE TV Διαγωνισμός
Η COSMOTE TV διοργανώνει διαγωνισμό δίνοντας την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς συνδρομητές της ή πελάτες COSMOTE, να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Monday», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιουνίου στο Σινέ Θησείο, παρουσία της πρωταγωνίστριας Ντενίζ Γκoφ και του σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site της COSMOTE TV, μέχρι την Τρίτη 15 Ιουνίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.